Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από firebone
Δυστηχως η συμμετοχη ηταν ανυπαρκτη, ομως κατα την γνωμη μου εφταιγαν κι αλλα πραγματα γι αυτο. ΙΣΩΣ ενα καλυτερο δυναμομετρο(οπως και να χει σχεδον κανεις δεν εχει το εν λογο δυναμομετρο σε καλη αντιληψη), και το βασικο, επρεπε να ειχε διοργανωθει πιο νωρις και οχι μεσα ιουλιου.
|
γιατι δεν μιλαμε με αποδειξεις ρε παιδια κ γενικολογουμε???Το κατηγορει ενας ακουει ο αλλος κ το κατηγορει ετσι κ εκεινος...οσοι κατηγορησατε το συγκεκριμενο δυναμομετρο...θελετε να μου πειτε δηλ οτι εχετε παει κ σε πολλα αλλα κ εχετε κ μετρο συγκρισης ή απλα ακουσατε απτον κουμπαρο του μπατζανακη της ξαδερφης του αντωνη του γιου της ελευθεριας της κομμωτριας τον αδερφο οτι ειναι οντως ετσι???Κ στο power θυμαμαι που ειχαμε κανει τοτε την φωτογραφιση στο περιοδικο αλλοι γκρινιαζανε οχι για φαγωμενα ραουλα οχι γλιστρουσε γιατι ειχε βραξει κ οι ροδες ειχαν πανω νερα οχι ειχε υγρασια κλπ....ε τι να πω....θα παω κ γω λοιπον για δυναμομετρηση αλλα σας το λεω αν μου δειξει κατω απτα αλογα που ονειρευομαι ε θα ειναι για τα; μπαζα το δυναμομετρο....ετσι θα βγω να πω....
Ελεος αντι να κανουμε το χαβαλε μας να γελασουμε να δουμε μετρησεις να συγκρινουμε κ να συγκριθουμε τα βαλαμε με το δυναμομετρο....εεε στην τελικη αν δεν σας αρεσει σκαστε τα 2πλασια η κ τα 3πλασια λεφτα κ παμε να μετρηθουμε σε ενα δυναμομετρο που μετριουνται μονο αγωνιστικα αυτοκινητα....αφου το πηραμε τοοοσο πατριοτικα να μια λυση...