Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
η φωτο αυτη αντιπροσωπευει απλα την ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ του βρωμογιατρου που οντως ηταν πολυ καλος χτες βραδυ...
δεν ηταν ομως πιο καλος απο τον στονερ κατα την ταπεινη μου αποψη μιας και ητανθεμα χρονου να τον καταπιει γιατι το γιαμαχα ειχε ηδη λαχανιασει και η ντουκατι ολο και ελαφραινε....
ενα λαθος του στονερ που εχασε στα φρενα εδωσε τη νικη στο γιατρο και δεν την πηρε με το σπαθι του που να χτυπιεστε κατω...
!
|
Συμφωνω και επαυξανω οτι ειχε αστρο εχθες ο Ροσσι,αν ηταν αλλος θα ειχε φαει τετοια σαβουρα που θα μετραγαν ακομα σπασμενα κοκκαλα,οντως ηταν κωλοφαρδια.
Επισης συμφωνω οτι θα τον ετρωγε ανετα αλαλ οχιγιατι ειχε κουραστει η μηχανη η κατι αλλο απλα ο Στονερ ηταν πολυ πιο μαχιμος και αυτο φανηκε απο τους χρονους που εκανε,ο Ροσσι απλα εκλεινε καλα τις πορτες στον Στονερ πολυ καλα και γι'άυτο κερδισε τον αγωνα,απλα εσπασε τον τσαμπουκα στον Στονερ που με ενα παιδαριωδες λαθος επεσε στην αμμοπαγιδα απο καθαρη βαλακεια του,δεν στριβουν ετσι στην αμμοπαγιδα...απλα ειχε το αγχος να μην φυγει πολυ μπροστα,αν δεν επεφτε εκει ειμα ισιγουρος οτι θα τον ειχε μαζεψει με ευκολια οπως και πιο πριν που ειχε χασει τα φρενα.
Αυτα εχουν ομως οι αγωνες και γιάυτο τους γουσταρω,ηταν ο καλυτερος αγωνας της χρονιας,δεν παιρνω κανενος το μερος απλα θελω να βλεπω θεαμα και αυτο μου το προσφεραν χθες βραδυ απλετο και ειναι σημαντικο γιατι δεν με πηρε ο υπνος για πρωτη φορα εδω και καιρο,απιστευτος αγωνας...respect και στους δυο τους.
Ο Λορενθο την εκανε παλι,κριμα γιατι τον συμπαθω σαν οδηγο γιατι εχει τσαμπουκα αλλα ο πολυς ο τσαμπουκας δεν βγαινει σε καλο...κατι αντιστοιχο με τον στονερ πριν γινει πρωταθλητης ειναι..ολο πεφτει,μακαρι απο του χρονου να στρωσει χαρακτηρα και αυτος και ο Πεντροσα να μυηθειτε επιτελους κι αλλοι στα moto gp ολο boredmula και μ***ιες πηγα να δω την κυριακη και παλι με πηρε ο υπνος γμτ την π$#%@@#@# μου μεσα.