Προφανώς έχω την ίδια κατάσταση με τα TOYO T1-R 205/50/16. Τώρα είναι στο τέλος τους, αλλά από την αρχή που τα έβαλα το τιμόνι είχε στρίψει λίγο όταν οι τροχοί ήταν σε ευθεία. Το ίδιο έμεινε και όταν άλλαξα (λόγω φθοράς) τα εμπρός με τα πίσω. Υπέθετα ότι η διαφορά ύψους συγκριτικά με τα 195/55/16 είχε αλλάξει λίγο την ευθυγράμμιση. Τώρα που πέρασα ΚΤΕΟ μου έγραψαν μία "δευτερεύουσα" παρατήρηση για "πλευρική σύγκλιση-απόκλιση του διευθυντηρίου άξονα" -4.0 m/km (πίσω ήταν -5.0m/km).
Στην περίπτση του Hatzidi, καταλαβαίνω ότι η μέτρηση της ευθυγράμμισης, δηλαδή γωνιών, θα έβγαινε εντάξει!
Οπότε, τώρα είμαι στο δίλημμα τί λάστιχα να βάλω και μετά να κάνω ευθυγράμμιση.
Να αποφύγω τα 205/50/16, την φορά ή απλώς τα Toyo?
Παλιά είχα δεί τα Exalto που είχαν φοβερά σκληρά πλαϊνά συγκριτικά με τα T1-R (τα έπιασα με τα χέρια), αλλά μου έβγαιναν 200 Ευρώ ακριβότερα. Τα έχει βάλει κάποιος και έχει αποφύγει προβλήματα σαν κι αυτά που αναφέρουμε?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
τον καιρό αυτό που κυκλοφορώ με τα R-888 σε διάσταση 205/55/16, δεν υπάρχει καν κενό στο θόλο.
Φοράω, βέβαια, και ΤΕΙΝ...
Πάνος.
|
Επειδή 205/55/16 αυξάνει "'υψος" και "πλάτος", δεν έχεις κανένα πρόβλημα να βρίσκουν κάπου, π.χ. οδηγόντας γρήγορα σε κλειστές ανηφορικές στροφές?