Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-07-08, 14:19
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 890
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από firebone Εμφάνιση μηνυμάτων
corollapatra, οποιος δεν εινα κολλημενος μπορει να θυμηθει ξεκαθαρα τι εχω γραψει, χαιρομαι που υπαρχουν εστω και λιγοι που προσπαθουν να σκεφτονται !!!!

οσο για τη ροπη, οπως και τα αλογα απο 170 τα εδειξε 145 καπως ετσι και τη ροπη απο 21,5 18. εσεις ολοι οι μεγαλοι γνωστες ξερετε πως δουλευουν τα δυναμομετρα και μπορειτε να κρινετε αν ειναι πολλα τα 21,5 σε σχεση με το αλλο που εδειξε 18??? και να σας πω και κατι αλλο?? δεν με ενδιαφέρει αν ειναι και 19.... δυναμομετρηθητε να δουμε..
Φίλε μου, εγώ το αυτοκίνητό σου δεν το ξέρω, ούτε με έχεις πάει βόλτα. Επίσης δεν έχω πάει βόλτα και με 20v. Εγώ βλέπω μία δυναμομέτρηση που έκανες και δημοσίευσες και την οποία δεν έχω κανένα λόγο να μην πιστέψω ως αληθινή... Την στιγμή μάλιστα που και ο Roy-D έκανε δυναμομέτρηση σε 1ο στάδιο και του έβγαλε 19+ ροπή... Η νέα δυμανομέτρηση του αυτοκινήτου σου στον Μαλιώρα απλά για εμένα είναι άλλη μία επιβεβαίωση ότι αυτά τα νούμερα στον στρόφαλο είναι εφικτά... Από εκεί και πέρα η άποψη ότι δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν τέτοια νούμερα είναι τελείως θεωρητική και απλά διαψεύδεται από τα νούμερα που προκύπτουν (για δεύτερη φορά για το αυτοκίνητό σου)...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 16-07-08 στις 14:25.
Απάντηση με παράθεση