Εγώ πάντως που έχω ένα ίδιο με αυτό που περιγράφεις, έχω κάνει 20000χμ με το επισκευασμένο μοτέρ και στα τελευταία 6500χμ το σκίζω κανονικά και δεν καίει σταγόνα με πολύ λεπτό λάδι 5W40 και μάλιστα πάει πολύ καλύτερα από παλιά σε τραβήγματα και απόκριση....
Ίσως να φταίει αυτός που σου έκανε την επισκευή. Που είχες πάει αν επιτρέπεται?
"καλησπέρα σε όλη την παρέα.η εγχείριση επέτυχε ο ασθενής απεβίωσε.και γίνομαι πιο σαφής.την τέτάρτη το βράδυ και ώρα κάπου στις 11 το καμάρι μου έμεινε απο μοτέρ.το μότερ είχε επισκευαστεί πρίν τα χριστούγεννα λόγω υπερβολικής κατανάλωσης λαδιού.στην επισκευή είχε αλλαχτεί το μπλοκ του κινητήρα κουτί δεμένο και κράτησαν απο μένα καρτερ και καπάκι.τετάτρη πρωι το αμάξι μπηκε συνεργείο για ρύθμιση βαλβίδων (215 ευρω να τα λέμε και αυτά)και το βράδυ διαλύθηκε ο πρώτος κύλινδρος στα εξ ον συνετέθει.περιμένω το πόρισμα τους και θα δούμε.μία βοήθεια για να ανεβάσω φωτογραφίες θα την εκτιμουσα όσο και για τη γνώμη σας για το περιστατικό και το τι προτίνετε να κάνω."
Εμένα επίσης δεν μου πήραν τίποτα για ρύθμιση βαλβίδων και το όλο κόστος ήταν ένας θερμοστάτης 16.5€ αν δεν κάνω λάθος...για πες μας που την έκανες την επισκευή....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 09-07-08 στις 23:20.
Αιτία: Συγχ/ση Posts...
|