παιδιά επιστέφωντας απ την άδεια είδα ότι υπάρχουν εξέλίξεις στο θέμα του dvd-gps... βλέπω ότι τα πρώτα προβλήματάκια άρχισαν να βγαίνουν... εγώ προσωπικά να αναφέρω για το δικό μου που το πηρα απο Λαμία και τώρα που στην άδεια το δούλεψα πολύ λόγω ταξιδιών δεν μου παρουσίασε κάτι ιδιαίτερο. τώρα κανα δυό κολληματακια ίσως λόγω ζέστης είτε ίσως λόγω έντονης χρήσης (κατάχρησης θα έλεγα)τα είχα. Αλλά δεν διαπίστωσα αυτά που λέτε για επανεκκινήσεις της κάρτας ή κόλλημα του destinator παρότι το δούλευα με destinator και ακούγωντας τραγούδια ή βλέποντας βίντεο απο την sd κάρτα. σε κάποιες στιγμές δούλεψε και το bluetooth ταυτόχρονα χωρίς να παρουσιαστεί το παραμικρό.
Εγώ πρίν ακόμα το παραγγείλω είχα κάποιους ενδιασμούς για την ποιότητα του καθότι made in china και γι αυτο στο τέλος κατέληξα να το πάρω απο Λαμία (αφού κατέβηκε και η τιμή του ), ώστε να έχω ποιό κοντά το service του.
Απο κει και μετά ποιος βγήκε κερδισμένος μεταξύ αυτων που το πήραν απ έξω και αυτών που το πήραν απο Ελλάδα θα το δείξει ο χρόνος...
ελπίζω πάντος να μην προκύψουν σε κανέναν άλλα προβλήματα γιατι είναι πολύ βολικό μηχάνημα και η τιμή του σε σχέση μ αυτά που δίνει είναι φοβερή... εκεί όμως οφείλεται και η χαμηλότερη ίσως ποιότητα κατασκευής και υλικών σε σχέση με τα επώνυμα μηχανήματα...
|