Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corolla66
Για μένα αγαπητέ ο χρόνος που χανεις μετριέται σε χρημα ( η δε ψυχοφθορα διαδικασία του βαλε - βγαλε δεν πληρώνεται με τιποτε ,πόσο μάλλον να στελνεις πίσω στο hong kong δεμα για αντικατάσταση και να περιμένεις 15 μερες αν ,ποτε ,γιατι ,και πως ,...)με αυτη τη λογική όχι μονον δεν εδωσα παραπάνω 200 ευρώ αλλά πιθανώς και πολύ λιγότερα απο εσάς
Τωρα για τα περι "κώτσου" που αναφέρεις το προσπερνώ...
|
Φίλε μου, δεν υπάρχει λόγος να παρεξηγήσε. Αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι το θέμα του "κώτσου" που προσπερνάς, το ανέφερα στα πλαίσια της κουβέντας που κάνουμε χωρίς καμία προσωπική αναφορά σε εσένα και στην ίδια λογική της δικής σου τοποθέτησης στο θέμα με το car dvd του
tigraki, στην οποία απλά δεν έβαλες την λέξη "κώτσος". Και όπως και εσύ λες,
"για εσένα" κάποια πράγματα μετρώνται σε χρήμα, όπως το βάλε-βγάλε. Σε εμένα και πιθανόν σε αρκετούς άλλους, αυτή τη διαδικασία να την αντιλαμβάνονται διαφορετικά, αφού πιθανόν να πιάνουν περισσότερο τα χέρια τους, πόσο μάλλον στην συγκεκριμένη περίπτωση των συγκεκριμένων προϊόντων που η τοποθέτησή τους είναι απίστευτα απλή χωρίς κανέναν κίνδυνο λάθους ή πρόκλησης ζημιάς, αφού όλα είναι έτοιμα προς τοποθέτηση. Με βάση αυτήν την λογική, θεωρώ ότι τα 200 € παραπάνω είναι πάρα πολλά. Σε περίπτωση βλάβης, χτύπα ξύλο, ταλαιπωρία θα υποστείς και εσύ. Θα πρέπει να πας Λαμία να σου το φτιάξουν ή να σου αντικαταστήσουν, ή να το βγάλεις και να το στείλεις και να περιμένεις να έρθει το καινούργιο. Φυσικά η ταλαιπωρία θα είναι σαφώς λιγότερη αλλά θα είναι υπαρκτή.
Απλά θέλω να πω τελείως καλοπροαίρετα ότι ο καθένας κρίνει και ενεργεί διαφορετικά και με βάση την δική του αντίληψη των πραγμάτων. Αλλά ακόμα μετρώντας την διαδικασία καθαρά σε χρήμα που ξοδεύτηκε, ο
tigraki επαναλαμβάνω ότι θα έχει πληρώσει λιγότερα...