Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-07-08, 17:40
corolla66 Offline:
Νεότατος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 212
corolla66 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε μου, η κάθε επιλογή έχει και τα ρίσκα της. Εσύ έδωσες 200 ευρώ παραπάνω απλά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για 1 χρόνο που ισχύει η εγγύηση. Ο tigraki έδωσε 200 ευρώ λιγότερα και ρίσκαρε. Ακόμα και τώρα όμως με την διαδικασία της αλλαγής πάλι φθηνότερα του έρχεται... Εγώ που επίσης αγόρασα απευθείας από το Hong-Kong και δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, φτου-φτου μην το ματιάσω, θα μπορούσα να πω ότι εσένα σε πιάσανε "κότσο" εδώ στην Ελλάδα... Όλα είναι σχετικά και κάθε αγορά περιέχει κάποιο ρίσκο, η δική μας επιλογή σαφώς μεγαλύτερο, ρίσκο που έχει να κάνει μόνο με την ταλαιπωρία που πιθανόν να υποστούμε με την διαδικασία της επιστροφής...
Για μένα αγαπητέ ο χρόνος που χανεις μετριέται σε χρημα ( η δε ψυχοφθορα διαδικασία του βαλε - βγαλε δεν πληρώνεται με τιποτε ,πόσο μάλλον να στελνεις πίσω στο hong kong δεμα για αντικατάσταση και να περιμένεις 15 μερες αν ,ποτε ,γιατι ,και πως ,...)με αυτη τη λογική όχι μονον δεν εδωσα παραπάνω 200 ευρώ αλλά πιθανώς και πολύ λιγότερα απο εσάς

Τωρα για τα περι "κώτσου" που αναφέρεις το προσπερνώ...
Απάντηση με παράθεση