Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-07-08, 15:33
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 890
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corolla66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Κάτσε τιγρη τωρα γιατι δεν μας τα λές καλά ..σε θυμάμαι όταν ηθελα να αγορασω τη συσκευή από εδώ προτιμώντας να δωσω και 100 ευρώ παραπάνω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ,γιατι όπως σου ειπα την έχω πάθει με αγορα apo hong kong και κινέζους πωλητές ,έλεγες ότι κάνεις αγορές πολλά χρόνια κτλ κτλ ,να που σου έτυχε τωρα ...
Καταρχήν εδωσες 80 ευρώ για να παει μόνο ,ποσα για να έρθει ?? , το αμάξι είναι ανοιχτό φυσικά και θα είναι για αρκετές μέρες ,χώρια οι μερες που εφαγες για να συνεννοηθείς με τον κινέζο ή συνενοήθηκες με τη πρωτη εσύ ?,χώρια το βάλε -βγάλε ,χωρια το χάσιμο χρόνου και πολλά άλλα φιλε μου ,τα έχω περάσει και εγώ μη με παρεξηγήσεις έτσι....
αντε καλά ξεμπερδέματα

Υ.Γ σίγουρα φθηνότερα θα σου ερθει...
( να πω ότι 699 την πηρα με dest7+sd card 2gb έτοιμο να παιξειμ + tv antenna 20 db + εγγυηση/επισκευή 1 χρόνο εδώ)
Φίλε μου, η κάθε επιλογή έχει και τα ρίσκα της. Εσύ έδωσες 200 ευρώ παραπάνω απλά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για 1 χρόνο που ισχύει η εγγύηση. Ο tigraki έδωσε 200 ευρώ λιγότερα και ρίσκαρε. Ακόμα και τώρα όμως με την διαδικασία της αλλαγής πάλι φθηνότερα του έρχεται... Εγώ που επίσης αγόρασα απευθείας από το Hong-Kong και δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, φτου-φτου μην το ματιάσω, θα μπορούσα να πω ότι εσένα σε πιάσανε "κότσο" εδώ στην Ελλάδα... Όλα είναι σχετικά και κάθε αγορά περιέχει κάποιο ρίσκο, η δική μας επιλογή σαφώς μεγαλύτερο, ρίσκο που έχει να κάνει μόνο με την ταλαιπωρία που πιθανόν να υποστούμε με την διαδικασία της επιστροφής...