τωρα για τι θα μιλαμε εδω? για μηχανες η για σκουτερς?
τωρα πρεπει να δηλωσω και γω την προιστορια μου δλδ?
ειναι μεγαλη ρε σεις παρ ολο που τα κρατουσα μπολικο καιρο......
αντε παμε...
γενικα παντα ειχα 2 η 3 μηχανακια μαζι για να οδηγανε και οι φιλοι μου... ειναι γεγονος
13 χρονων ειχα honda CB50. αριστο μηχανακι γρηγορο αξιοπιστο. εκεινα τα χρονια δεν ειχε κανενας μηχανακι. πηγαινα 2α γυμνασιου ...
και αναγκαστικα ειχαμαθει τον μισο πειραια να οδηγανε με συμπλεκτη...
μετα απο 2 χρονια σιγα σιγα αγοραζαν παπια!!!
μεχρι τα 16 ειχα αλαξει 3 CB50 και τα ειχα και τα τρια...
πιτσιρικαδες τοτε μας αρεσε να μας κυνηγαει η αστυνομια και πηρα ενα HONDA CR80 μονο και μονο για τα κυνηγητα!!! πολυ κυνηγτο στο πασαλιμανι λεμε
πουλημα συντομα γιατι θα με επιαναν μια μερα και ακομα ξυλο θα τωγα και δεν ειχε και ανταλακτικα αυτο γιατι δεν εισαγοταν
στα 17 πηρα ενα HONDA XR350R... η γκομενοπαγιδα λεμε εκεινα τα χρονια. το απολυτο οπλο στις καφετεριες αλλα και στα trail ride!!!
ηταν οτι πιο αγαπημενο και ομορφο ειχα....
πριν πουλησω το XR πουλησα και τα τρια CB50
το εδωσα συντομα ομως γιατι το ανταλαξα με ενα kawasaki KR-1S στα 18 μου...
ηταν και ο λογος που ουτε καν ξαναοδηγαω kawa!!! οτι πιο αχρηστο εχει κατασκευασει η ιαπωνια...
πουλημα αμεσως.... δρομο παλιορημαδι...
μετα απο δαυτο επεσε στα χερια μου ενα SUZUKI RG500Γ. διχρονο ιαπωνικο τερας με 90 ιππους 4 κυλινδρο με 2 στροφαλους...
απειρο γκαζι αλλα αντε σταματα το...
πουλημα και δαυτο...
στα καπακια πηρα YAMAHA DT200R.... και γαμω τα μηχανακια.... ξεφτιλιζες το οτιδηποτε...
γρηγορο μηχανακι αλλα δεν σταματουσε....
ηταν και η αρχη που λαχταρουσα το χωμα!!! το κρατησα 1,5 χρονο...
πιο μετα πηρα το πρωτο μου καθαροαιμο motocross
YAMAHA YZ 125 1991 μοντελο...
ενω ειχα και το DT εκανα χωμα με το καθαρο...
ετσι ξεκινησα αγωνες....
πηγα φανταρος και πουλησα το DT και τι εκανα ο βλακας? πηγα και πηρα SUZUKI RMX250. αλλο αχρηστο πραμα... ηταν αυτο που επαιρνε τις ταχυτητες μονο του αμα επαιρνες τσιγαρα απο το περιπτερο και επεφτε κατω.... τον πουλο
το δινω ανταλαγη και παιρνω YAMAHA TDR125.... ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΡΗΛΙΚΙ
στο καπακι παιρνω και ενα TZR125 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ 3
μηχανακια...
ενω ημουν φανταρος η ΤΜ σε συνεργασια με ενα συνεργειο μου εδωσαν για να λαβω μερος στο πρωταθλημα μοτοκρος ενα ΤΜ125 χειροποιητο παρακαλω...
ετρεξα5-6 αγωνες και στο γραμματικο στον μαραθωνα σε αγωνα scrabble κολησε λογω.... κρυου....
ηθελε μεγαλυτερο ζιγκλερ...
παει και αυτο...
μετα πουλησα τα διχρονα TDR TZR και πηρα VFR400 γιανα πηγαινω βιλλια
πουλημα και αυτο και παιρνω CB-1 400 ΓΙΑ ΨΙΛΟΤΑΞΙΔΙΑ...
αγοραζω στο καπακι το απολυτο τοτε οπλο για τους αγωνες..
YAMAHA YZ125 ολοκαινουργιο μοντελο 1996
πουλαω το CB-1 400 και αγοραζω HONDA CB400 super four!!!
αγοραζω YAMAHA WR250 του 1999.και γαμω τα μηχανακια. το καλυτερο σασμαν σε σχεσεις μεταδοσης...
αξιοπιστο... και πολυ πολυ δυνατο. μονο 10 μηχανακια εφερε η YAMAHA στην ελλαδα. ηταν και το τελευταιο μοντελο. μετα σταματησε και το 2000 εβγαινε πλεον τετραχρονο μονο.το πηρα αυτο για να κανω προπονηση με το 250 και να πηγαινω αερα στους αγωνες με το 125!!!
συνεχιζονταν οι αγωνες μεχρι τελους του 1997 οπου και τα παρατησα απο την τσαντιλα μου και τη στεναχωρια μου που εχασα το πρωταθλημα ελλαδος για 0.3sec και πουλησα και το 125 την αλλη κιολας μερα
πουλαω το CB 400 SUPER FOUR για οικονομικους λογους και εγινε ανταλαγη με παπακι HONDA ASTRA 100cc
ξαναπαιρνω CB-1 400 γιατι ειχε γραναζια να γυρνανε οι εκκεντροφοροι και ηταν πολυ σκυλι λεμε....
πουλημα και αυτο και ζαχαρωνω το CBR1100XX του ξαδερφου μου. μια μερα πριν την μεταβιβαση το μετανοιωσε και το δωσε στο γιο του...
και ψαχνω να αγορασω HONDA CB1300 SUPER FOUR... γυριζοντας τη μιση αθηνα...
δεν βρηκα ουτε ενα που να μ αρεσε...
και βρηκα το CBR600 F3 που εχω τωρα το οποιο το εχω 5 χρονια μιας και ειναι οτι πιο τιμιο εχει κυκλοφορησει...
δεν εχει παει ποτε συνεργειο δεν εχει κανει ουτε προκειται ποτε να κανει service...
και επισης εχει μεινει και στο γκαραζ μου το WR250 το οποιο θα προσπαθησω να πουλησω αμεσα... εχει καταντησει συλεκτικο. το αναζητανε δλδ γιατι ειχε φερει λιγα κομματια σαν αυτο.
αν καταφερω και πουλησω το CBR(δε το σκοτωνω) θα παω να παρω CBR1100XX μονο και μονο για ταξιδια που μ αρεσουν
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ...
ΥΓ μαλλον θα πρεπει να χω ξεχασει κανα δυο μηχανακια αλλα δε βαριεσαι...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 26-06-08 στις 20:04.
|