Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-06-08, 21:45
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 423
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Wink

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos Εμφάνιση μηνυμάτων
...μου ειπε οτι το σολινακι αυτο επρεπε να ειναι κολιμενο με χταποδι κανονικα ενω στο δικο μου δεν ηταν!κ αποτι μου ειπε για να μην ειναι κολιμενο σημαινει οτι ο προηγουμενος ηδιοκτητης μαλλον ειχε βαλει χταποδι κ το εβγαλε οταν το πουλισε. ΑΓΝΟΣΤΟΝ!...
Αυτό το κάνουν πολλοί "μαθητευόμενοι μάγοι" οι οποίοι σπάνε το σωληνάκι όταν βγάζουν το εργοστασιακό χταπόδι για να βάλουν άλλο, συνήθως της DC Sport (έχω ένα σε ένα ντουλάπι...). Όταν διαπιστώνουν ότι το εργοστασιακό έχει σχεδόν την ίδια απόδοση, αφαιρούν το after market για να το πουλήσουν και ξαναβάζουν το εργοστασιακό, ξανακολλώντας καρμιροειδώς το σωληνάκι, το οποίο το ξανατσακίζουν όταν τοποθετούν το χταπόδι γιατί βιάζονται να το "δέσουν" για να τελειώνουν. Τυπικοί Ελληναράδες, στους οποίους δεν αξίζουν τέτοια αυτοκίνητα...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos Εμφάνιση μηνυμάτων
...περα απο αυτο,το σολινακι στο τελος του ειναι τσακισμενο κ ετσι εχει μικρινει η τρυπα που εχει με αποτελεσμα να κανει ενα θορυβο οταν περνει το αμαγι μπρος(ο πανος το εχει ακουσει)ξερει κανεις τιποτα?
Έστησα αυτί ρε Μπάμπη, αλλά δεν μπόρεσα να διακρίνω κάτι ιδιαίτερο....
Πάνος.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ranger : 25-06-08 στις 23:03. Αιτία: εκλεισα μια αγκύλη
Απάντηση με παράθεση