Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-06-08, 00:43
Το avatar του χρήστη spirosg6
spirosg6 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: COROLLA G6
Περιοχή: Αγ.αναργυροι-Μεσολογγι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 256
spirosg6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από danik Εμφάνιση μηνυμάτων
πηρα σημερα τηλεφωνο σε ενα καταστημα στην αργυρουπολή που εχει μονο παρ-μπριζ και βαζει φιμε και λοιπα...μου πε οτι κοστιζει 100ευρω. Οτι θα μπει βεντουζα 8α αφαιρεθει το τζαμι, θα βαλει το νεο λαστιχο και μετα ολα 0κ..δεν ξερω.. Να ρωτησω και σε αντιπροσωπεια?

Marmel δεν μπορω να το αφησω ετσι...εχει ανοιξει αρκετα απο την πλευρα του οδηγου..δεν μπαζει νερα..απλα σε λιγο καιρο αν συνεχισει ετσι θα χρειαστει σιγουρα αλλαγη...ειναι και ασχημο στο ματι...

Βεβαια καποιος φιλος φανοποιος μου πε να το περασω με πιστολι σιλικονης και να γεμισω την τρυπα...τι λετε για αυτο?
βαλε μια φωτο απο το λαστιχο,σιλικονη να βαλεις αν ειναι να κολησεις το ιδιο το λαστιχο αλλιως νερα δεν βαζει αν θες να βαλεις για αυτο.[και γω φανοποιος ειμαι]εχω αλαξει πολλα τζαμια.υπαρχει ενας στην καβαλας που ειναι πολυ καλος παμπριζας.να βρω το τηλ.του θελεις?αφου να φανταστεις εσπασε απο πετρα το δικο μου εχω ασφαλεια βαριομουν και δεν ειχα χρονο να τρεχω ασφαλειες να το φτιαξω μονος μου και πηγα εκει ουτε 1 ωρα δεν εκανε και τον παρατηρουσα εκανε καλη δουλεια
Απάντηση με παράθεση