Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-06-08, 13:20
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 249
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antoniomp Εμφάνιση μηνυμάτων
Το σκεπτικό είναι να πάρω το auris και σε περίπτωση που θεού θέλοντας η μαμά TOYOTA Φέρει σύντομα μέσα στα επόμενα 2 χρόνια κάτι τύπου ts να έχω καλύτερη τιμή μεταπώλησης . Αν πάρω μεταχειρισμένο τότε θα έχω χάσει περισσότερα .
Προτείνουμε αυτοκίνητα για 2 ανθρώπους ταυτόχρονα και στο τέλος θα μπερδευτουν! Βλέπω τον antoniomp με auris 1.4 και τον Plwmar με TS

Για τον antoniomp: Εγώ με αυτά που λες καταλαβαίνω ότι θέλεις μεταξύ άλλων και λίγο παραπάνω γκάζι. Είναι εντελός λάθος να λες θα πάρω τώρα ένα καινούριο αμάξι (auris 1.6) γιατί η ΤΟΥΟΤΑ δεν φέρνει αυτό που θέλω και θα το δώσω αν και όποτε το φέρει (tsport). Και πολλά λέφτα θα δώσεις για να το πάρεις, και πολλά λεφτά θα χάσεις όταν το δώσεις και το κυριώτερο δε θα έχεις αυτό που θες. Δεν είναι ότι λες θα δώσω 6-8 χιλιάρικα για να κάνω τώρα τη δουλειά μου και όταν βρω κάτι που μου αρέσει θα πάρω πάλι άλλο, αλλά θα δώσεις 18+ χιλιαρικα.

Εγώ θα κοίταζα εξαρχής να πάρω το αυτοκίνητο που μου αρέσει τώρα. Κοινώς η πάρε corolla TS (αν βρεις) ή στρέψου και σε άλλες εταιρίες.
Απάντηση με παράθεση