Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-06-08, 16:53
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 249
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν έχω οδηγήσει auris 1.4, είχα όμως την corolla Ε111 με τον ίδιο κινητήρα και μπορώ να πω ότι σε εκείνο το αμάξωμα ήταν οκ. Ψηλά το αμάξι ήταν τέλειο για τα κυβικά του αλλά χαμηλά υστερούσε.Μιλάμε όμως για 1050 κιλά αυτοκίνητο. Τώρα το auris που είναι κοντά 200 κιλά βαρύτερο υποθέτω ότι σε γκάζι θα είναι σαν την corolla που είχα με 4 άτομα και αποσκευές.

Εντάξει δεν μπορώ να πω ότι με 4 άτομα ήταν χάλια, και ταξίδια είχα κάνει και προσπεράσεις και βουνά είχα ανέβει αλλά το θέμα είναι τι θα κάνει το auris με 4 άτομα μέσα. Πιστεύω εκεί θα υπάρχει πρόβλημα...

Γνώμη μου είναι να κοιτάξεις κάτι σε 1.6. Συμφωνώ ότι δε σε νοιάζει το γκάζι αλλά δεν στο λέω για να τρέχεις αλλά για να μη σε εκνευρίσει το 1.4. Εγώ για να πω την αλήθεια αν έπερνα αμάξι στην κατηγορία που κοιτάς θα έπερνα το ceed 1.6 (τρίπορτο και λευκό). Έχω οδηγήσει το 1.4 με 109 άλογα και το βρήκα αρκετά καλό (ίσως ένα κλικ πιο αργό από την κορόλα που είχα αλλά πολύ καλύτερο σε αίσθηση). Το 1.6 πιστεύω θα είναι άριστο. Επίσης νομίζω ότι τα 7 χρόνια εγγύηση είναι εργοστασιακή (αν κάνω λάθος διορθώστε με). Αν είναι έτσι η εγγύηση δεν συγκρίνεται με της ΤΟΥΟΤΑ που τα πρώτα 3 χρόνια σου αλλάζουν τα πάντα και μετά τίποτε...
Απάντηση με παράθεση