Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-06-08, 13:20
Το avatar του χρήστη Plwmar
Plwmar Offline:
Νεότατος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Plwmar είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Βασικά κατέληξα στο Auris (θα επέλεγα Corolla αν κυκλοφορούσε ακόμα η μικρή έκδοση) γιατί την θεωρώ αξιόπιστη εταιρεία και θέλω ένα αμάξι το οποίο θα κρατήσει για καιρό.Δεν ψάχνω για τρελές επιδόσεις ούτως ή άλλως και σαφώς κατέληξα στην αποφυγή μεταχειρισμένου
αντιθέτως του τι μου λένε οι περισσότεροι φίλοι και συγγενείς οτι σαν πρώτο αυτοκίνητο είναι καλύτερα μεταχειρισμένο.Είδα κάποια πράγματα σε συνάδελφους όπου μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που πήραν τους έμειναν στα χέρια σε κάποιους σε λιγότερο απο ένα χρόνο!!!Οπότε σκέφτομαι καλύτερα να πάρω ένα αυτοκίνητο που θα το στρώσω εγώ θα ξέρω και τι έχει περάσει και τι του έχω κάνει παρά να βασιστώ σε κάποιον άλλο για αυτό το θέμα.
Τώρα στο θέμα του CeeD οκ είναι ωραίο αυτοκίνητο αλλά δεν το θεωρώ τόσο εγγύηση όσο κάποιο TOYOTA.Η μεν τώρα αρχίζει να χτίζει "όνομα" η δε όμως το έχει χτίσει χρόνια τώρα.
Έτσι πιστεύω δηλαδή.Αν κάνω σε κάτι λάθος παρακαλώ διορθώστε με πάντα είμαι ανοιχτός στις απόψεις των άλλων.

Υ.Γ. Το Auris 1.4L με δώρο spoiler TTE και αεροτομή TTE το προσφέρουν απο την ΤΟΥΟΤΑ στα 16500 στην 3Θ και 17300 στην 5Θ εκδοσή αντίστοιχα.
Απάντηση με παράθεση