Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-06-08, 23:43
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7 Εμφάνιση μηνυμάτων
για τα μαμά εντάξει αλλά εγώ μιλάω τόση ώρα για τα φτιαγμένα. Τα μαμά στη σημερινή εποχή είναι αλλιώς αλλά και πάλι δεν έχουν φτιαχτεί για κόντρες και χοντρά ζορίσματα, αλλά για ανετότερα και λίγο γρηγορότερα ταξίδια και ροπές στην πόλη για να μην καις βενζίνη του κερατά με τα κατεβάσματα.
Όταν όμως έχει τελειώσει το πανηγύρι στο Αθήνα-Θεσ/κη πχ, ειδικά τα vw, το λαδάκι του θα έχει κάψει το κακόμοιρο και θα θέλει συμπλήρωμα (αν το ζορίσεις).
Ενώ εγώ σου λέω οτι ποτέ μα ποτέ δεν έχω κοιτάξει τη στάθμη του λαδιού όσες ώρες και να το ζορίσω (εκτός των service). Δε με ενδιαφέρει βρε αδερφέ. Δεν παθαίνει τίποτα.
Τέλος πάντων. Εγώ δεν έχω δει κανέναν να κάνει ταξίδι με φτιαγμένα turbάτα με αεροτομές και μπαρόμετρα που κοντέουν να βγουν έξω το παράθυρο λόγω του μεγέθους τους. Κι αν έχω δει θα τον πέρασα γιατί πήγαινε με 90...
αυτοι που αναφερεις ειναι ειδικη κατηγορια...κ δεν ειναι μονο με τουρμπο ειναι κ με αμαξι 80 αλογα κ εμφανιση αλλα φερραρι...τις περισοτερες φορες δημιουργουν κινηση πηγενουν αριστερα κ ξεχνανε το δεξια κ δεν παλευοντε....δεν φταει το αμαξι επειδη το κεφαλι τους εχει καλο....