Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-06-08, 22:07
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 423
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Talking

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos Εμφάνιση μηνυμάτων
...θελω να μου πεις ομως πως θα τις ζητεισω γιατι αν παω κ τους πω θελω τις βιδες του λιφτ θα μου πουν..μουρλο εισαι παιδακι μου,τι ειναι αυτο?γιατι ως γνωστον ειναι πολυ γνωστες επι του θεματος!!και να μου πεις αν θα χρειαστω τιποτα ακομα!θα παω αυριο να τα παραγκειλω κ με την πρωτη ευκαιρια θα τις βαλω...
Όπως λέει και ο Ηλίας, ο κωδικός είναι πάνω στο σακουλάκι. Έχω όμως κάπου στο αυτοκίνητο -μάλλον μέσα στο τασάκι- το σακουλάκι που μου ήρθε από την Toyota με τον κωδικό (λογικά είναι ο ίδιος). Κάποια στιγμή το Σαββατοκύριακο που θα πάρω το αυτοκίνητο -διότι δεν το κυκλοφορώ μέσα στην εβδομάδα- θα το κοιτάξω και θα το γράψω (ελπίζω να το θυμηθώ μέχρι τότε).
Και δεν θυμάμαι να χρειάστηκε τίποτε άλλο, νομίζω ούτε και η φλάτζα του καπακιού (ψευτοκάπακο). Δεν είμαι, όμως, σίγουρος για το τελευταίο...

Παράθεση:
...τον αισθητηρα τον καθαρισα με αυτο το σπρει γιατι ετσι μου ειπε αυτος ο καρναβαλος στο συναιργειο που λεγαμε,θα το ξσανακανω ομως κ με οινοπνευμα και αν και παλι εχω προβλειμα τοτε θα το αφεισω μεχρι να ξεπσιχησει κ μετα θα το αλλαξω!...
Αν δεν δουλεύει σωστά το AFM, απλά δεν δουλεύει, ήτοι, έχει ήδη ξεψυχήσει. Αλλά, πρόσεχέ το, μην έχεις άλλα ...
Παράθεση:
...οσο για τον γιαννη μου ειχε πει πριν καιρο οτι ειχε πατησει μια μαυρη ts με φιλτρο,εξατμιση κ παραλιλο!δεν μου ειπε αν ηταν απο δευτερες η ρολαριστοι,απλα οτι απο την γεφυρα του οαεδ μεχρι τον τσιορη ητν μπροστα!σημερα μου επιβεβαιωσε οτι ησουν εσυ κ για να πω την αληθεια δεν τον πιστευα οτι σου εριξε γιατι αρεα κ που λεει κανα ψεματακι...
Το ψεματάκι είναι ο παράλληλος που έχει το αυτοκίνητό μου, όπως και το ότι δεν είπε ότι πάτησε πρώτος. Αλλά δεν πειράζει. Αυτά είναι λεπτομέρειες. Στην ευθεία, όλα πάνε. Στις στροφές να δούμε. Βέβαια, θα ήθελα να ξανακάνω το άνοιγμα και εγώ να παίζω με 1η ρολαριστή κοντά στο lift. Για να είμαστε και δίκαιοι, έτσι;
Πάνος.
Απάντηση με παράθεση