Λοιπόν παιδιά έπεσε σήμερα tip από κολλητό (τοπογράφος στο επάγγελμα) που πάντα έβλεπε ακρόπολις ο οποίος μου είπε καβάτζα για να παρακολουθήσει όποιος θέλει την SS9 αύριο (Ειδική Πίσσια), δεξιά από την Περαχώρα.
Η διαδρομή είναι : Αθήνα - Λουτράκι - Περαχώρα - και μετά κατεύθυνση Δυτική για περίπου 5-6χλμ όπου βρίσκεται η καβάτζα.
Εκεί στρίβουμε δεξιά σε χωματόδρομο (ο οποίος μου ορκίζεται πως είναι ανθρώπινος) για 2χλμ περίπου και είμαστε σε ένα πάρα πολύ καλό σημείο για παρακολούθηση της ειδικής (σκάμε στα μέσα της ειδικής).
Την καβάτζα μου την έδωσε με συντεταγμένες για GPS που τις έβαλα στο Garmin μου... μετά τις έστειλα στο MapSource και στο τέλος τις έβαλα στο GoogleEarth και οι φωτό που παραθέτω επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά του.
Στην 1η φωτογραφία βλέπουμε τη διαδρομή... κάτω είναι το Λουτράκι.. πάνω αριστερά η Περαχώρα και δεξιά το σημείο της αρχής του Χωματόδρομου(καβάτζα).
Στην 2η φωτογραφία βλέπετε την πραγματική διαδρομή και πιθανά σημεία παρακολούθησης.
Οι Συντεταγμένες της αρχής του χωματόδρομου όπου κινόμενοι δυτικά από Περαχώρα τον βρίσκουμε στα δεξιά μας είναι:
N38 01.367 E22 59.791
Ακόμα να πω πως η ειδική ξαναγίνεται στις 15:53 και όποιος θέλει το συνδυάζει με πικνίκ κλπ (οι λάτρεις του Ακρόπολις ξέρουν) ή ορμάει σε καμιά κοντινή ταβέρνα κλπ. και μετά ξαναπάει να την ξαναδεί. Εγώ θα κάτσω μόνο το πρωί δυστυχώς γιατί μετά έχω δουλειά.
Υ.Γ. Θα είμαι με τη μηχανή φυσικά.