Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-05-08, 19:43
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 594
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
νομιζω οτι εχετε παρεξηγησει μερικα πραγματα... οσοι ξερω εδω μεσα που εχουν υπερκυβισει κανενας μας δεν ειχε προβλημα αξιοπιστιας.το μονο προβλημα ειναι απο το κεφαλι μας που εχουμε ενα 18αρη μοτερ με προγραμμα απο 14. Στον υπερκυβισμο ουτε τορνος γινεται ουτε τιποτα.ολα μπαινουν κουτι. που ειναι το προβλημα σε αυτο και που δεν εχουμε αξιοπιστια δεν ξερω.
και απο επιδοσεις? με προγραμμα πολλαπλη πεταλουδα και μπεκ εισαι απο 150-160 αλογα.αρα που δεν ξερουμε και τις επιδοσεις?

Ακουω μερικα πραγματα και απορω,σε ολα υπαρχει ρισκο ακομα και στο τελικο που ισως βαλεις αν απλα ηθελες 20 αλογα παραπανω να εδινες 2000+ και να επαιρνες το 16αρη. Αν ομως θες να παιζεις με ενα 14αρη μοτερ και να παρεις 20 αλογα αν δεν βαλεις τουρμπο ή δεν υπερκυβισεις δεν παιρνεις τιποτα. Οσοι εχουμε κανει κατι παντα λεμε τι εχουμε κανει και οχι σε ενα αλλα σε ΠΑΡΑ πολλα τοπικ. και τιμες και τα παντα.

Αν εχεις μερακι και αγαπη για το αμαξι σου και ψαχτεις βρησκεις λυσεις αξιοπιστες...εγω εψαχνα 1μιση χρονο και πριν κανω κατι διπλορωτουσα και διπλο-τριπλοεψαχνα. Κατα την γνωμη μου με 2000 που εδωσα για υπερκβισμο ηταν πολυ λιγα. γιατι?? 114 αλογα και 19,3 κιλα ροπης δεν τα παιρνεις σε 1400 μοτερ με τιποτα.και ολα αυτα με μαμα πολλαπλη πεταλουδα και μπεκ. και αν θελετε αριθμους??35000 χλμ ξεσκισμενα και υπερκυβισμενα και 97000 σκισμενα στο μπλοκ και ουτε ενα προβλημα στο μοτερ.