Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-05-08, 12:15
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 889
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παραγγέλθηκε το ανταλλακτικό που χρειάζεται για την τοποθέτηση και της δικής μου οθόνης από την ΤΟΥΟΤΑ Πασπαλιάρης. Κόστος 128€ μετά την έκπτωση που έχουμε ως Club. Την Τετάρτη θα το έχω στα χέρια μου, οπότε και ξενικά η διαδικασία της τοποθέτησής του.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios Εμφάνιση μηνυμάτων
[...] Προσοχή χρειάζεται στην σύνδεση της γείωσης (μαύρο καλώδιο) όπου πρέπει να συνδεθει ένα από τα μικρά καλώδια που έχει μέσα η συσκευασία του dvd και που από ένα βίσμα γίνονται τέσσερα.Εκεί πρεπει να συνδεθούν η γείωση δηλαδή το μαύρο από το κουτάκι με τις υπέρυθρες που είναι για τα χειρηστήρια του τιμονιού, το ροζ και το πράσινο. Τα δύο τελευταία πρέπει να συνδεθούν για να μπορεί να παίζει το dvd και η τηλεόραση εν κινήσει.Είναι δηλαδή κάτι σαν ξεγέλασμα γιατί κανονικα πρέπει να συνδεθούν στο χειρόφρενο [...]
Σε αυτό το κομμάτι Πέτρο θα χρειαστώ την βοήθειά σου. θα μιλήσουμε πάλι αφού παραλάβω το ανταλλακτικό.