ευτυχως φιλε που δεν επαθες τιποτα!εγω καθε μερα κυκλοφορω με το runneraki μου για να παω στη σχολη και μετα δουλευω με παπακι!!καλα να μην αρχισω να λεω για βουτες και πεσιματα που εχω φαει αλλα ευτυχως κανενα δεν ηταν σοβαρο!!!θελει παρα πολυ προσοχη και πρεπει να εχεις τα ματια σου παντου!ειδικα αυτες οι θειτσες που με τα γκαφρα του αντρα τους παιρνουν το πανακριβο τζιπακι(cayenne,x5,ml κτλ) και βγαινουν στο δρομο και νομιζουν οτι μονο αυτες κυκλοφορουν,δεν υπαρχουν στοπ και οτι μπορουν να τρεχουν οσο θελουν,να κοκκαλονουν τα φρενα οπου θελουν και φυσικα να τα κανουν ολα αυτα μιλωντας στο κινητο!!!!!!!!
μια τετοια κοτα μια φορα με το παπακι του αδερφου μου που ημουν ερχεται απο διπλα και με χτυπαει και δε θυμαμαι καν εκεινη τη φορα πως δεν επεσα κατω να με πατησει κιολας με το χ3 που οδηγουσε(το καλυτερο σωσιμο που ειχα κανει) και κατεβαινει το ζωον και μου λεει ξερεις μιλουσα στο κινητο και δε σε προσεξα!!!!!!!εννοειται οτι μετα πληρωσε ολοκαινουρια πλαστικα γι ατο παπι αλλα αυτη η νοοτροπια της και το στυλακι της με τρελαναν.ευτυχως ειχα συγκρατηθει.
|