Παιδιά θα σαλτάρω. Πέιτε μου την γνώμη σας και αν ξέρετε κάτι.
Σήμερα στης 13:00 χτυπάει το κινητό μου. Μου λέει ένας τύπος ότι με παίρνει τηλ απο την ΤΟΥΟΤΑ polis στο Σταυρό , όπου και είχα αγοράσει το αυτοκίνητο. Μου λέει να κλείσουμε ραντεβού για service και γενικό έλεγχο, επειδή το αμάξι μέσα στο Μαϊο κλείνει 2 χρόνια. Και του λέω το service πάει με τα χιλιόμετρα ή με τα έτη????. Και μου απαντάει ότι είναι, θέμα εγγύησης, και ότι για τα 6 χρόνια εγγυησης που έχω, αυτός ο έλεγχός γίνεται κάθε 2 χρόνια. Τον ρωτάω τι περιλαμβανει. Μου λέιε λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο καμπίνας, φίλτρο, βαλβολίνες, σύσφιξη αμαξώματος, λάδωμα γενικό σε πόρτες, τακάκια, και έλεγχο με laptop στον εγκέφαλο. Μου βγάζει ένα κουστούμι 180

, χονδρικά, τα πολύ απαραίτητα, συν ότι άλλο προκύψει και ίσως και εργατικά. Τα περισσότερα απο αυτά τα έχω αλλάζει τον 09-2007 όπου και έκανα service για 30.000km. Σε εσάς έχουνε πάρει? Ισχύει όντως? Γιατί δεν μου το είπε νωρήτερα?Ούτε με ρώτησε πόσα χιλιόμετρα έχω. Γιατί δεν τα έκανε σε κάποιο από τα service που είχα κάνει και μου το λέει τώρα?? Σαφώς και ο τύπος ψάχνει για μακάκες για να οικονομήσουν, αλλά απο την άλλη φυσικά και θα γούσταρα έναν έλεγχο αλλά όχι όπως θέλουν. Πρίν ένα μήνα άλλαξα λάδια σιγά μην μου τα αλλάξει πάλι.ΕΛΕΟΣ, έχετε ξανακούσει κάτι??Τί λέτε????