Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-05-08, 00:19
(@)WizZk1d(@) Offline:

Περιοχή: Αθήνα - Περιστέρι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
(@)WizZk1d(@) είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παίδες καλησπέρα.
Σήμερα έκανα το service των 30.000km.
Δεν ξέρουν τι τούς γίνεται κατα πρότων και κατα δέυτερον αρχίζω να πιστέυω ότι τα ΤΟΥΤΟΥ μας βγάζουν αρκετά για την αξιοπιστία της TOYOTA.
Ακουστε ιστορία αλλά και παράλληλα συγχωρέστε με για το τεράστιο POST.
Ραντεβού 14.30.
Πήραν το αμάξι μέσα 15.20.
Κάνουν τους σχετικούς ελέγχους. Με ρωτάει για αντικατάσταση υαλοκαθαρηστήρα λόγο φθοράς (μπροστά), του λέω οκ άλλαξε τον χάλια είναι, αλλά τελικά μου αλλάξανε τον πίσω που ήταν σχεδόν καινούργιος.
Ολα καλά όλα ανθηρά και αν εξαιρέσω την καθυστέρηση για τιμολόγηση κ.λ.π λόγο πτώσης - βουτιάς του συστήματός τους, έφυγα 17.20.
Κάτι τυπάκια που φαινόταν γνώστες μου λένε οτι τα 2 μπροστα αμορτισέρ είναι στα πολύ τελευταία τους είδικα το μπροστα δεξια, αλλά και τα πίσω είναι αρκετά φθαρμένα.
Τους λέω ρε παιδιά ότι δεν γίνεται γιατι η χρήση που κάνω είναι αρκετά προσεκτική και πάλι το αμάξι έχει πάνω 30.281km πώς γίνεται αυτό. στο παλιό μου NISSAN CHERRY 1.3 άλλαζα κάθε 100.000km και άμα.
2 φορές το αμάξι κατέβηκε στο υπόγειο γκαράζ για αμορτισομέτρηση και γύρισε με τα ίδια απαγοητευτικά αποτέλέσματα ότι θέλουν τα 2 μπροστά πάσυ θυσία αλλά και τα πίσω αλλαγή.
Τέσπα πληρώνω 202.50€ και κανείς δεν μου λέει τίποτα για αλλάγη αν καλύπτεται από εγγύηση, ούτε μια συμβουλή, ούτε μια λύση.
Κατόπιν ερώτησης μου λέει ένα παλικαράκι εκεί ότι ο Υπευθυνος του SERVICE μόλις έφυγε και θα με πάρουν άυριο το πρωί να με ενημερώσουνε εάν καλύπτεται από εγγύηση η αν θα χρειαστεί να τα πληρώσω.
Παρ όλα τ αύτα στο χαρτί που μου δώσανε λέει ήδη ότι έγινε παραγγελία για 4 αμορτισέρ ενώ δεν πήρανε κάν την έγκρισή μου.
Μπορείτε να με βοηθήσετε.
Το συγκεκριμένο SERVICE είναι η 4η φορά που πάω και δεν είμαι καθόλου μα καθόλου ικανοποιημένος, και τζάπα να μου τα κάνανε όλα εγώ εκεί δεν ξαναπάω.
ΤΟΥΟΤΑ ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ SERVICE Λ.Καβάλας (Χαιδάρι)
Υπεύθυνος : Στράντζαλης Παναγιώτης.
Βέβαια τους διαβεβαίωσα ότι εάν δεν καλυφτούνε εγγύηση να ψάξουν γωνία να κρυφτούνε θα τους πάρει και θα τους πάει στην HONDA που είναι δίπλα ακριβώς.
Τι λέτε ρε παίδες???
Δώστε γνώμες σας παρακαλώ γιατι μου φάινεται ότι με περνάν για μ@....
Απάντηση με παράθεση