μαυρα μυαλά
Επιτέλους έβαλα τον εγκέφαλο από g6 4age. Χρησιμοποίησα πλεξούδα από αυτόματο ασημοκάπακο. την ξήλωσα τελείως από τον αυτόματο κινητήρα που έχω, και αφαίρεσα τις άσχετες γραμμές. τα ξαναδεμάτησα επάνω στον εφεδρικό κινητήρα στο υπόγειο. Στα βύσματα του εγκέφαλου στάθηκα πολύ τυχερός και αυτό που ανακάλυψα είναι ότι δεν χρειάζεται να κοπόυν τα καλώδια και να συνδεσμολογιθούν σύμφωνα με τον μαύρο εγκέφαλο. Η πλεξούδα δηλαδή από ασημοκάπακο αυτόματο είναι plug and play στο μαυροκάπακο εγκέφαλο. αισθητήρα θερμοκρασίας αέρα και μαπ έβαλα από το 4afe που είχα όπως και αισθητήρα λ. Σε αυτά τα 3 είχα λίγο κόψε ράψε αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Ο map υποπίεση παίρνει από τη γραμμή που τρέχει πάνω από τις πεταλούδες εκεί που συνδέεται η βαλβίδα για το ac υδραυλικό τιμόνι κλπ. Δουλεύει πολύ καλά χάθηκαν κάτι σκορτσαρίματα που μου έκανε μερικές φορές και πολλά άλλα. Στο δυναμόμετρο δεν έδειξε κάτι αλλά στο δρόμο φαίνεται καλύτερο. Επίσης έχω ένα πουσάρισα κάπου στις 3600 πολύ καλό. πάρτε μερικές φωτογραφίες για την ώρα.
|