Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-04-08, 13:10
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 413
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Αντρίκο εάν εννοείς το πρόσθετο GPS Box, αυτό κοστίζει περίπου 100-120. Και ένα ΡΝΑ δεν παίζει DVD ούτε TV. Εγώ μετά από αυτήν την αγορά θα έχω ξοδέψει περίπου 450 και θα έχω ολοκληρωμένη λύση (με υποχωρήσεις στο θέμα των λειτουργιών) για TV, DVD, Radio, CD & GPS, φτιαγμένη για το Corolla μου. Ένα PNA κοστίζει τουλάχιστον 200... Και εμφανισιακά τοποθετημένο με βεντούζα στο τζάμι δεν συγκρίνεται με το Τ-6800 στην θέση του μαμά R/CD... Αλλά σου ξαναλέω, οι ανάγκες μου είναι τελείως διαφορετικές από τις δικές σου και ίσως των περισσοτέρων σας που μένετε στην Αθήνα όπου το GPS είναι σχετικά απαραίτητο...

Οχι δεν με καταλαβες!!! Εννοουσα οτι για τις λειτουργιες του GPS μπορεις να παρεις ενα PNA και να κανεις την δουλεια σουν , οταν και οποτε χρειαζεται...
Σιγουρα κανει παραπανω λιγα παραπανω απο το build in , αλλα μην ξεχνας αλλα μην ξεχνας οτι θα ειναι δυσλειτουργικο( εχεις χειρηστει το destinator με τηλεκοντρολ???? ) και θα πρεπει να ταιριαξεις το skin του ωστε να τρεχει ακριβως με την οθονη σου... Αυτο δεν ειναι πολυ δυσκολο...

ΥΓ: Στην Πατρα η οδος Αλ. Μαρασλη που ειναι?????

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389