Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-04-08, 10:33
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 889
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Μία άλλη εταιρία που εμπορεύεται προϊόντα της Skypine είναι η www.autosup.com από την Κίνα. Της είχα στείλει ένα mail για να με ενημερώσει για το προϊόν που θέλουμε και μου απάντησε τα εξής:
Παράθεση:
I come from China's automobile supplies online www.autosup.com Ι am very glad to welcome you.we had received your letter before,I am very sorry that so long to get to your reply.
You mentioned in the letter that you are interesting for the SN-6800.We need a picture of your car's centre console to confirm whether or not this DVD+GPS SN-6800 is fit in your car.We hope that you can send photos as soon as possible.

There is no problem to send products to Greece,and the price of the product is 5580 yuan RMB.Customers need to bear transportation costs‘£

If you are still interested in this product, please send photos over as soon as possible,we are waiting for your reply.

Specifications of the product:
1: ‘’Built-in Bluetooth smart phone hands-free system, do not have to worry about missing important calls ,at the same time protect your traffic safety.
2: ‘’Navigation built-in, 6.5-inch touch screen control, simple and quick operation.
3: ‘’Dual-mode operation area, the front of the rear navigation no longer miss highlights of the event.
4: ‘’Support reversing rearview mirrors input, everyone can become a master of reversing.
5: ‘’Built-in FM / AM radio tuner, the best traffic information is no longer miss.
6: ‘’Compatible with a variety of media player format to meet a range of your needs.
7: ‘’5.1-channel line output, built-in 40 w ‘Α 4 power amplifier, all brought to you by the failure of the audio-visual enjoyment.
8: ‘’Ipod support access to meet the special liking for your IPOD.
9: ‘’High-definition images, RGB color image output.The charm of true reproduction of nature, you can bring the high-tech audio-visual enjoyment.

http://www.autosup.com
China's automobile supplies online
Beijing
Εδώ μιλάμε για 500 € το κόστος άνευ μεταφορικών και τελωνίου... Δαγκώνει...

Επίσης, μίλησα πάλι με τον www.tradesolution.hk μέσω Live Support. Βασικά μου επιβεβαίωσε ότι το Τ-6800 που περιμένω εγώ να μου στείλει είναι προϊόν της Skypine. Με ρώτησε επίσης εάν τα υπόλοιπα μέλη του club ενδιαφέρονται ακόμα για το Τ-6800 γιατί έχει μία παραγγελία και ίσως θα μπορούσε να αγοράσει και για εμάς κάποια. Μου ζήτησε να του πω εάν ενδιαφερόμαστε και για πόσα κομμάτια μιλάμε. Με αυτή την ευκαιρία τον ρώτησα και για το πρόσθετο GPS box Τ-100 που απαιτείται στο Τ-6800 για να δουλέψει το GPS και μου είπε ότι λειτουργεί κανονικά χωρίς πρόβλημα με την μόνη διαφορά ότι η χρήση του γίνεται μέσω τηλεχειριστηρίου και όχι από την οθόνη. Κατά τα άλλα δουλεύει σαν να ήταν built-in στο μηχάνημα. Το αρνητικό είναι ότι, όταν δουλεύει το GPS δεν μπορεί να δουλέψει καμία άλλη λειτουργία του car DVD όπως ραδιο, CD κ.λ.π. αλλά μου είπε επίσης ότι μάλλον το ίδιο συμβαίνει και με το SN-6800 που έχει built-in GPS.

Επιπλέον τον ρώτησα εάν μπορεί να μας προμηθεύσει το SN-6800 και μου είπε ότι θα ρωτήσει την Skypine. Θα μιλήσω πάλι μαζί του αύριο που θα έχει νεότερα για αυτό το θέμα. Μου είπε όμως ότι υπολογίζει ότι το κόστος για το SN θα είναι περίπου 150-200 $ ακριβότερο από το Τ-6800. Με ενημέρωσε επίσης ότι αυτός μπορεί να μας στείλει τα κομμάτια μου χρειαζόμαστε ένα-ένα και όχι όλα μαζί για να γλιτώσουμε το τελωνείο.

Για την δική μου περίπτωση, τον ρώτησα εάν μπορώ, εφόσον μπορεί να μας προμηθεύσει το SΝ, να κάνω αλλαγή στην παραγγελία μου και αντί για το Τ-6800 να μου στείλει το SN-6800 πληρώνοντας την διαφορά, μου είπε πως δεν γίνεται γιατί τα χρήματα έχουν ήδη δοθεί στην Skypine. Οπότε εγώ αναγκαστικά μένω με το Τ-6800 και μάλλον θα αγοράσω και το πρόσθετο GPS Box.