Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius
Βασικά το θέμα είναι πώς θα το παραγγείλουμε; Δεν μπορούν να μας στείλουν μερικές εικόνες έστω; ΑΑΑΑΑΑν δε σου κάνει κόπο θα μπορούσες να παραθέσεις χαρακτηριστικά έστω συνοπτικά, Αντρίκο; Θα σου πάρω και chupa chup  !
Ας πούμε τα χειριστήρια ξέρουμε αν δουλεύουν όταν παίζει μουσική; Ή ψάχνουμε απλά αν δουλεύουν όσο δουλεύει και το gps? Το gps ανταποκρίνεται Ευρώπη; Ξέρουμε καθόλου τι ποιότητα εικόνας δίνει; Πρόγραμμα gps θα μας φορτώσουν αυτοί ολοκληρωμένο; Έχει τηλεόραση πάνω; Με το τελωνείο παίζει να υπάρχει και πρόβλημα;
|
Πω-πω-πω, ευτυχώς που δεν μας εξετάζεις ως μάρτυρες σε αίθουσα δικαστηρίου... Θα μας είχες ξετινάξει...
Τα χαρακτηριστικά είναι σαν του SD-6800 και μπορείς να τα δεις
εδώ.
Η διαφορά μεταξύ SD-6800 και SN-6800 (που μας ενδιαφέρει) είναι ότι το SN έχει built-in GPS.
Ο κατασκευαστής υποστηρίζει ότι δεν χάνεις με το συγκεκριμένο μοντέλο τον χειρισμό από το τιμόνι, αφού το συγκεκριμένο DVD είναι κατασκευασμένο ειδικά για ΤΟΥΟΤΑ COROLLA. Αυτό σημαίνει ότι ο χειρισμός αφορά τα πάντα και όχι μόνο το GPS. Έχει built-in TV. Το πρόγραμμα πλοήγησης εγώ καταλαβαίνω ότι θα πρέπει να το έχουμε εμείς (εύκολο). Με το τελωνείο λογικά θα υπάρξει κάποια επιβάρυνση, αλλά στα 235 € πόση να είναι αυτή; Νομίζω αξίζει τον κόπο...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
[...] Εχω στο μυαλο μου μηπως αυτοι νομιζουν οτι ειμαστε επαγγελματιες και θα εχουμε συνεργασια..... Γι αυτο σας ρωταω... Τι θα ηταν καλο να τον ρωτησω για να επιβεβαιωσουμε και να μην περιμενουμε αδικα?????
|
Και εγώ το φοβάμαι αυτό ρε φίλε... Καλό θα είναι να του πεις για πόσα κομμάτια ενδιαφερόμαστε στο περίπου για να καταλάβει περί τίνος πρόκειται... Και με ποιο τρόπο θα γίνει η πληρωμή στην περίπτωση της αγοράς...