Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-04-08, 23:16
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 889
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Εγώ πάντως Χάρη τον ρώτησα εάν έχει κάποιο άλλο car dvd σαν το Τ6800 που να δουλεύει το navi μέσω της οθονης και μου είπε πως δεν έχει...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro Εμφάνιση μηνυμάτων
Λοιπον η SKYPINE με εχει γραψει... Θα ξαναστειλω ομως

Ο pleervox τελικα ειχε δικιο..... Και περιμενει το navibox για να το τεσταρει.....

Εχω καλυτερα νεα.... Αυτο που εχω βρει , ειναι κλάσης ανωτερο απο αυτο το Τ-6800 !!!!! Και φυσικα εαν παραγγειλουμε πανω απο 3 θα εχουμε τιμη κομπλε κατω απο 390...
Τον εχω ζαλισει τον ανθρωπο.... Το μονο που περιμενω απο αυτον ειναι να μου πει καποιες λεπτομεριες γαι τα χειρηστηρια στο τιμονι..... Προτεινω Ανδρεα να ακυρωσεις την παραγγελεια.... Υπαρχουν πολυ καλυτερα.... Το μονο που θα χασεις ειναι το λογοτυπο της ΤΟΥΟΤΑ , αλλα και αυτο με λιγο "πειραγμα" , γινεται.... Α! και επισης θα πρεπει εαν χρειαζεται να παρουμε και μια 2din mount κανα 15€....

Ανδρεα δεν θελω να σε παω στον λαιμο μου , γιατι και αυτο που εχω βρει , δεν ξερω πως θα ειναι στην πραγματικοτητα... Απο τα χαρκτηριστικα του ομως , εμενα προσωπικα , μου πεφτουν τα σαλια....

Α! και ερχεται μαζι με destinator 7 ρυθμισμενο στα μετρα του. Το μονο που θα κανουμε ειναι να βαλουμε τους χαρτες της Gi!
Δεν μας λες όμως και περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό;