Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-04-08, 02:15
Το avatar του χρήστη Janakas
Janakas Offline:
Administrator

Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Janakas έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Δυστυχως στην Ελλαδα δεν μπορουμε να μιλαμε για οδηγικη παιδεια..
Ειμαστε πολυ πισω απο Διαφορες αλλες Ευρωπαικες χωρες οι οποιες κανουν στα παιδια του δημοτικου (αν δεν κανω λαθος) μαθηματα κυκλοφοριακης αγωγης... Αυτο ειναι καθαρα θεμα του κρατους και δειχνει οτι μαλλον δεν υπαρχει πραγματικη προθεση να λυθει το προβλημα...
Προσπαθειες γινονται σιγουρα και δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις, αλλα δεν αρκουν μονο οι διαφημισεις στην Τν κ.τ.λ.
Πρεπει να δουνε το θεμα σε βαθος.

Μακαρι να αλλαξει η κατασταση σιγα-σιγα.

Ayrton, δεν φτανουμε ουτε στο μικρο δαχτυλακι τους Γερμανους... Ειμαι στο Βερολινο στη σταση του λεωφορειου. Ερχεται 5 λεπτα αργοτερα απο το προγραμμα που αναγραφοταν στη σταση. Μπαινει πρωτη μια γιαγιουλα (εγω ακριβωσ απο πισω) και λεει του οδηγου οτι αργησε 5 λεπτα. Και ξερεις τι εκανε ο οδηγος? Ζητησε ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!Απλα φαντασου αυτο το σκηνικο εδω!

Ειναι λιγο ασχετο το παραδειγμα αλλα καταλαβαινετε που θελω να καταληξω, ετσι?

Υγ: Οσον αφορα τις βλακειες στο δρομο πιστευω πως ειναι καλυτερα να πας σε ενα ερημο μερος οταν σου ερθει και να πλακωθεις στα χειροφρενα παρα να κανεις εστω και το παραμικρο στο δρομο. Δε λεω, μου τη δινει να μενω ωρα μεσα στην κινηση αλλα υπαρχουν πολλα πραγματα που σε βοηθανε να ξεχαστεις.Πχ, βαζεις μουσικη, αναβεις τσιγαρο κτλ..

..οταν μεγαλώσω θα γινω σαν το Ts του Corollapatra!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Janakas : 13-04-08 στις 02:20.
Απάντηση με παράθεση