Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
[...] Λέω ότι θα μπορώ να το κρατήσω παραπάνω (Ωριμοι είμαστε όλοι μας, και καταλαβαίνουμε.), που σημαίνει ότι και 1 παιδί να έχεις, δεν είναι απαγορευτικό (θέλω όπως λέω πιο πάνω, να βρώ την χρυσή τομή). Σε αυτήν λοιπόν την φάση το τάπερ είναι πιο "θετικό" απο το RX8. Το 5πορτο Golf είναι σαφώς η καλύτερη λύση σε αυτό το θέμα. Ομως 2 είναι οι επιλογές μας. Πάντως Αντρέα, δεν ξέρω αν έχεις μπεί στο Civic. Είναι υπερβολικά άνετο μπρος - πίσω! Ουσιαστικά, μόνο οι πόρτες του λείπουνε! [...]
|
Κοίτα, τώρα είμαι στην φάση που προγραμματίζεις να είσαι εσύ σε 2-3 χρόνια... Δεν έχω μπει σε Civic και δεν αντιλέγω στο θέμα των χώρων... Να είσαι σίγουρος όμως ότι το μωρό δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον χώρο για τα γόνατά του και για το κεφάλι του σε όποιο αυτοκίνητο και να το βάλεις... Πρόβλημα θα έχεις εσύ και η γυναίκα σου που θα πρέπει να χώνεσαι από τις μπροστινές πόρτες στα πίσω καθίσματα με ένα μωρό στην αγκαλιά για να το δέσεις στο καθισματάκι του και μετά να βοηθάς και την πεθερά να μπει εκεί πίσω... Έχω σαν δεύτερο αυτοκίνητο τρίπορτο Clio και ξέρω πως είναι αυτή η ιστορία (και με το μωρό και με την πεθερά...).
Εκείνο που θέλω να πω για να μην μακρηγορώ, είναι ότι θεωρώ ότι υπάρχουν λύσεις για γρήγορο αυτοκίνητο, hatch στην δική σου περίπτωση, και ταυτόχρονα βολικό με τις εκάστοτε ανάγκες του καθενός μας...