Οσο αφορά το απλό Honda, το κιτ που υπάρχει ήδη στην αγορά σου δίνει 16 άλογα, και φτάνει την ροπή στα 22kg. Κοστίζει 650Ε.
Για το Revo, ήδη φίλος που το φοράει στο Cupra, έβγαλε 297 άλογα. Εχω την δυναμομέτρηση. Τροχό του βγάζει 254 άλογα. Του έδωσε δλδ περίπου 20 άλογα στον τροχό, και 40 στον στρόφαλο. Το Revo κάνει 1000Ε. Ταρίφα κομμένη παντού είναι.
Με ενδιαφέρει σαν σκέψη, ΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πολύ πίσω στο μυαλό, εάν θα μπορώ εφόσον κάποια στιγμή το θελήσω να το πειράξω.
Παίζουνε και με απλή κανονικότατα. Δεν είναι απαραίτητη η 100άρα.
Τάπερ = TYPE-R=Ταϊπαρ
Επίσης, πολύ σωστό αυτό που λέει ο Αντώνης. 30κ είναι το όριο. Δεν πάω παραπάνω. Ακόμα και να θέλω να το πειράξω, θα το έκανα αρκετά μετά. αλλωστε υπάρχει και μια εγγύηση που θα τρέχει, οπότε και να 'θελα δεν θα το ακούμπαγα. Επίσης πολύ σωστά λέει, ότι εάν ήθελα κάτι πιο δυνατό, θα τα έδινα εξαρχής (εφόσον τα είχα) και δεν θα έψαχνα πως θα βελτίωνα ενα ολοκαίνουργιο τουτου).
Τέλος, θεωρώ κι εγώ ότι τα 200 άλογα είναι υπέραρκετά! Δεν χρειάζεσαι παραπάνω. Απλά με τον levin στα χέρια μου τώρα, θέλω κάτι παραπάνω. Δεν θα μπορούσα να πέσω σε δύναμη, κάτι που θα απαιτούσε και αλλαγή τρόπου οδήγησης, πράγμα δύσκολο μετά απο τόσα χρόνια. Αυτό το παραπάνω είναι το όριο των 200 αλόγων (και απο θέμα δύναμης, και απο θέμα χρημάτων!!!)