Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-04-08, 09:59
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger Εμφάνιση μηνυμάτων
Κατα τη γνώμη μου το αρθο που έχεις γράψει για το VVTi είναι δυσνόητο για όσους δεν κατέχουν αρκετές μηχανολογικές γνώσεις για το λόγο αυτό δε μπορεί να μπεί στη γνωσιακή βάση που δημιουργούμε. Αν θες μπορείς να ξαναασχοληθείς με το θέμα και να προτείνεις μια πιο ευκολονόητη λύση. Σκοπός μας είναι με μια σειρά απο θέματα να κατανοεί και αυτός που δεν κατέχει μηχανολογικές γνώσεις τα βασικά λειτουργικά χαρακτηριστικα του αυτοκινήτου του. και αυτό το κριτήριο πρέπει να υπάρχει όχι μόνο στα θέματα που προορίζονται για τη γνωσιακή βαση, αλλά και στις απαντήσεις μας στα διάφορα support topic

Βαγγέλη, αν θυμάσαι, έχω ετοιμάσει ενα πολύ αναλυτικό και ευκολονόητο αρθράκι για την λειτουργία των 4χρονων ΜΕΚ. Οπότε μπορεί καποιος να διαβασει πρωτα αυτο το αρθρο για να παρει μια ιδεα πως λειτουργει η ΜΕΚ και μετα αν μπει σε ποιο δύσκολα μονοπάτια όπως το vvti.
Εγω το εβαλα στη γνωσιακή βάση για αυτο το λόγο.
Βέβαια περιμένουμε και από εσένα να ετοιμάσεις κατι πανω στο θέμα... Πως παει αυτο ρεεεεεεε?
Απάντηση με παράθεση