Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-04-08, 01:42
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 422
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DareDevil Εμφάνιση μηνυμάτων
Και πάλι στην Ουκρανία ήδη είμαι 2 εβδομάδες εδώ και έχω άλλες 2 ακόμα κλασικά όλα μαύρα εδώ δεν αλλάζω γνώμη το μόνο καλό είναι ότι εδώ είναι ToyotaLand…

Αυτά δεν θα τα δούμε ποτέ εμείς εκεί κάτω…

Οι 2 τελευταίες είναι ένα μοντέλο που το βλέπω για πρώτη φορά εγώ πάντως xA λέγεται
Δεν είναι πολύ καθαρές δυστυχώς γιατί είναι από κινητό και εν κινήσει.
Τα μοντέλα της Toyota xA και xB είναι γνωστά -αν δεν κάνω λάθος- με το brand name Scion στις ΗΠΑ.
Στην τρίτη φωτογραφία του DareDevil βλέπετε μια χαρακτηριστική εικόνα που απαντάται κατά κόρον σε χώρες-μέλη της πρώην Σοβιετικής Ένωσης: Ακριβά αυτοκίνητα πάνω σε μία πρόχειρη ράμπα, εμπρός από μία πόρτα με μια πινακίδα από πάνω της που γράφει "ΚΑΖΙΝΟ", ή σε απλά Ελληνικά: "πλυντήριο".
Τα πανάκριβα αυτοκίνητα σε αυτές τις χώρες είναι κάτι το συνηθισμένο και μπορώ να σας πω ότι έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια σε μία τέτοια χώρα, δύο (2)!!!! Maybach (την 58 και την 62), στην οποία το μέσο κατά κεφαλήν εισόδημα ήταν της τάξης των 200USD το μήνα!
Εκεί είδα το πρώτο Lexus SUV, την πρώτη νέα Mercedes S600, την πρώτη BMW σειράς 7, την πρώτη Porsche Cayenne S κλπ, ενώ δεν είχαν ακόμα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα ...
Πολύ χρήμα ρε παιδιά -λίγο ... μελαμψό βέβαια-.
Και να μην το ξεχάσω: Και οι ρακένδυτοι και άστεγοι, δίπλα στα αυτοκίνητα αυτά να ψάχνουν τα σκουπίδια ή να καίνε χαρτιά για να ζεσταθούν λίγο μέσα στο χειμώνα...
Πάνος.
ΥΓ: Πέρασε όσο μπορείς καλύτερα και καλή επιστροφή!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PeterIoannou : 03-04-08 στις 01:43. Αιτία: Προσθήκη κειμένου
Απάντηση με παράθεση