Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-03-08, 23:43
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 396
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
σωπα ρε συ....
τι ειπες τωρα.....
εσυ κυριε αντμινιστρεητορα γιατι δεν βγαινεις τοσο καιρο να υποστηριξεις την ομαδα μας και παλευω εδω μονος με ολο τον κοσμο????

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Alex-poli Εμφάνιση μηνυμάτων
Βασίλη σε βρίσκω σωστό δεν διαφωνώ. Δεν θα έλεγα βέβαια ότι κεφάλι σηκώσαμε λόγο Κόκαλη γιατί η οργάνωση του Ολυμπιακού και όχι μόνο, σε σχέση με ΠΑΟ ΑΕΚ κτλ είναι νύχτα με την μέρα. Κεφάλι σηκώσαμε όταν μας πήρε ο Σωκράτης από εκεί και πέρα το χάος, όλοι είστε πίσω. Μακάρι να αναιβείτε ,αυτό θα βοηθήσει γενικά στο πρωτάθλημα. Αυτό που είπες μου άρεσε πολύ, ότι δεν κερδίζουν τα μπάτζετ, και έτσι είναι γι'αυτό και το χάρηκα το χθεσινό και είπα ότι του Σωκράτη θα του σηκωθεί η τρίχα. Θα κόψει κώ...λους. Στην τελική αυτοί τα οικονομάν και μας δουλεύουν. Πάντως χθές που πήγα γήπεδο 30 στην θύρα 5 πίσω από το κόρνερ. Αμαρτία ρε παιδιά αυτό περίμενε ο Ντέμης το πατριωτάκη μου όλοι τη χρονιά?
Και εγω συμφωνω σε αυτα που λες και αν αναιβουν και οι αλλοι θα γινει πιο ανταγωνιστικο το πρωταθλημα...μακαρι του χρονου ο αρης να βγει τριτος η και δευτερος ακομα....φετος λεμε για τον αρη οτι εχει ομαδα και η αεκ ειναι τριτη και τον περναει 15 βαθμους.πρεπει να μειωθει η ψαλιδα αλλα δυστηχως πολυ δυσκολα θα γινει αυτο γιατι οτι καλο υπαρχει στην ελληνικη αγορα το καλοκαιρι θα αποροφηθει απο τους μεγαλους.