Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-03-08, 15:58
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 385
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corolla arta Εμφάνιση μηνυμάτων
καλως σας βρηκα ολους. παιδια μαλλον με τα 122 πρεπει να ηταν .λογικα.γιατι το 1.4 με τα 140 αλογα εχει γυρω στο 8.5 αρα μου κερναει τσαι.απο εκκινηση παντως αυτα εχουν 9.8 δευτερα για τα 100 και το leon 10.4.ναι αλλαξα κινητηρα απο την εγγυηση αλλα αυτος που εχω παιρνει 4.5 λιτρα λαδι ενω ο παλιος 4 λιτρα.δεν ξερω αν ειναι ο ιδιος θα σας γελασω.το αυτοκινητο παει πολυυυυυυυυυυυυυ καλυτερα με τον καινουριο παντως.οσον αφορα στις κοντρες το golf και το leon λογω ηλεκτρονικων συστηματων προσφυσης και μιας ασχημης αλλαγης πεταγεσαι μπροστα.αλλο που μετα σε μαζευει λογω τουρμπινας.δεν ξερω εγω λεω τι μου ετυχε και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας.μηπως γνωριζεται ποσα αλογα βγαζει ο νεος κινητηρας και ποσο εχει 0-100??γιατι μου ειπαν οτι ειναι απο την καινουρια corolla το αμεσως επομενο μοντελο απο την δικια μου.
φιλε καλοσ ηρθες αλα και 9,8 που κανει το 122hp poy στιν πραγματικοτιτα εχω δει λιγοτερα και 228 τελικη απο 209 που λενε μη την ψαχνεις με 1.4 δεν το παιζεις + οτι το 6αρι κιβοτιο του δινει ρεστα