Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-03-08, 15:07
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 393
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αυτό που έζησα σήμερα πρέπει να το αφηγηθώ γιατί ήταν κάτι παραπάνω απο εντυπωσιακό και αξιοθαύμαστο. Γύριζα πρίν λίγο απο τη Νέα Μάκρη, κάπου στις γνωστές στροφές του Διονύσου. Απολάμβανα την βολτίτσα μου και ξαφνικά έρχεται με φόρα και πολύ τσαμπουκά και βασικά επικίνδυνα και με περνάει ένα φορτηγάκι VW cuddy σε τραγική κατάσταση, ξέρετε απο αυτά τα άσπρα με την καρότσα αγροτικού τύπου. "Ρε φούστη με τσάντισες" λέω απο μέσα μου. Ο τύπος πήγαινε σαν τρελός και σε κάποια φάση τον έφτασα και γατζώθηκα απο πίσω του. "Τώρα να δω τι θα κάνεις" λέω. Πλακώνει μια ευθεία πολύ μικρή και μετά μια πολυ κλειστή επικίνδυνη δεξιά στροφή. Όσο τέλειωνε η ευθεία τα χιλιόμετρα δεν μειώνοταν και άρχιζα σιγά σιγά να τρώω το πρώτο φλάς. Λίγο πριν τη στροφή ούτε φρένα ούτε τίποτα με τα ίδια χιλιόμετρα το cuddy. "Δεν είναι δυνατόν....τι θα κάνει τώρα...θα τουμπάρει" φώναζα! Και γίνεται το εκπληκτικό...το παληκάρι με ικανότητες οδηγού rally acropolis, γονατίζει τον αριστερό τροχό μπροστινό του caddy και βλέπω τον πίσω δεξί τροχό μισό μέτρο στον αέρα! "Ο Χριστός και η Παναγία" λέω "Δεν βλέπω καλά" " κάτι τρέχει "....ο τύπος εξαφανίστηκε. Καλά εγώ οδηγούσα τον κουβά αλλά είμαι σίγουρος οτι και πεζό ραλλύ και evo ακόμα θα το ντρόπιαζε εκεί πέρα. Ο τύπος είναι άξιος συγχαρητηρίων και απέδειξε οτι αν εξαιρέσεις τις ευθείες, τότε σε κλειστούς δρόμους με στροφές λίγη σημασία έχει το αμάξι που οδηγείς! Και πάλι μπράβο του!