Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-03-08, 00:13
Το avatar του χρήστη Edessaios
Edessaios Offline:
Moderator

Μοντέλο: COROLLA ZZE12? 1.8/ KE36
Περιοχή: Εξωτική Έδεσσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 596
Edessaios έχει φοβερή αύρα Edessaios έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευχαριστώ όλους και για τις απαντήσεις και για τις ευχές. Για να πω την αλήθεια ο δίσκος μου φαίνεται να είναι μια χαρά και βαλβολίνες άλλαξα χτες ακριβώς για να δω αν φταίει αυτό. Βέβαια δεν έβαλα καμιά ψαγμένη εταιρία αλλά απλώς τις συνθετικές που βάζει η ΤΟΥΟΤΑ.

Στα λινκς που σας έδωσα έλεγε ότι πολλοί χρήστες έλυσαν το πρόβλημα βάζοντας δισκό-πλατό και ελαφρωμένο βολάν της TRD. Το κόστος όπως το υπολογίζω για όλα αυτά φτάνει το χιλιάρικο. Να υποθέσω ότι αν πάω για δίσκο δεν θα βάλω πάλι αυτόν που φοράει... Έχετε να προτείνετε κανέναν?

Η αλήθεια είναι ότι έχω απογοητευτεί πολύ. Το αμάξι μου αρέσει πολύ και εμφανισιακά και στο πως τραβάει και στο πάτημά του. Ακόμη και το ότι στις χαμηλές στροφές είναι νορμάλ και δεν γαζώνει δε με χαλάει, αλλά αυτό με την αλλαγή 1η-2α μου έχει χαλάσει την διάθεση... Δεν είναι ότι δυσκολεύεται να την πάρει, δεν είναι ότι ακούς κάτι από το σασμάν, μαγκώνει ο λεβιές και μένει εκεί και πρέπει να τον περάσεις από την νεκρά για να την πάρει. Θεωρώ ότι έτσι όπως είναι τώρα 100 δοκιμές να κάνω και τις 100 θα αποτύχω.

Η facelift να υποθέσω ότι δεν έχει τέτοια προβλήματα, από ότι ξέρω έχει κάποιες βελτιώσεις στο σύστημα μετάδοσης. Δεν υπάρχει τρόπος να περάσω αυτές τις αλλαγές και στο δικό μου?
Ρε φίλε μου μήπως, λέω μήπως, έχει ξεκουμπώσει καμία ντίζα από τον λεβιέ προς το σασμάν και σκαλώνει.....

COROLLA EE101 SW
COROLLA ZZE122 1.8
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
Απάντηση με παράθεση