Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Πρόβλημα στην αλλαγή 1η-2α
  #1  
Παλιά 18-03-08, 14:22
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος
 
Εγγραφή: 18-03-2008
Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Μηνύματα: 396
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 237
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πρόβλημα στην αλλαγή 1η-2α

Να σας καλησπερίσω καταρχήν!
Είναι νέος χρήστης στο φόρουμ και ευτυχής (?) θέλω να ελπίζω καθώς πριν από λίγες μέρες απέκτησα μιά corolla TS μοντέλο 2/2004. Το αμάξι έχει 50.000 χιλιόμετρα και είναι σε υπεραρίστη κατάσταση. Έχω όμως ένα πρόβλημα και θα ήθελα την συμβουλή σας.

Το σασμάν είναι μία χαρά, όλες οι ταχύτητες μπαίνουν μια χαρά εκτός από ένα πράγμα. Όταν η 1η είναι κοντά στον κόφτη η 2α δεν μπαίνει με τίποτε. Αλλά όταν λέμε με τίποτε το εννούμε. Επίσης σε μερικά ξεκινήματα-σταματήματα ακούω έναν ανεπαίσθητο μεταλλικό θόρυβο από το σασμάν. Έψαξα στο ίντερνετ και βρήκα το εξής που περιγράφει ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζω.

http://au.toyotaownersclub.com/forum...showtopic=6637

και

http://au.toyotaownersclub.com/forum...showtopic=1284

Φαίνεται να είναι ένα γνωστό πρόβλημα και σε άλλες χώρες να έχει γίνει ανάκληση. Ξέρετε αν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο εδώ? Εσείς έχετε αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο και αν ναι τί κάνατε? Αν κάνω αυτό που λεεί στο λινκ που έδωσα, να περάσω το λεβιέ από το νεκρό την παίρνει αλλά δεν νομίζω αυτό να είναι η λύση.

Έψαξα στο φορουμ για την TS αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο, αν έχει ήδη αναφερθεί το πρόβλημα συγνώμη που άνοιξα νέο θέμα. Αν μπορείτε δώστε γραμμή τί να κάνω!

Ευχαριστώ
Απάντηση με παράθεση