Παιδια καλως σας βρισκω.
Αντε να πω και γω τη γνώμη μου που έχω κάνει περίπου 16000 χλμ με το Auris το οποιο το χω απ το προηγούμενο Μάιο.
Συγκρινομενο με τη corolla της προηγουμενης γενιας και συγκεκριμενα το TS που εχει ο πατερας μου το οποιο εχω εξίσου οδηγήσει αρκετά πλεονεκτεί σε όλα εκτος βέβαια απ' το γκάζι! Σε όλα τα άλλα πλεονεκτεί μακράν!!!
Όσον αφορά το γκάζι του για 1.400 κυβικά πιστεύω πάει αρκετα καλά. Πάντα για 1.400 μιλαμε. Για μένα είναι προτιμότερο απ'το κάθε τουρμπατο Golf στο οποίο θα σκεφτόμουν καθημερινά το πόσο αξιόπιστος θα μου βγει ο κινητήρας του.Το καλό με το Auris ειναι οτι μπορείς να κινηθείς με απίστευτη άνεση γύρω στα 150χλμ/ω χωρίς να ακούς σχεδόν το παραμικρό ούτε μέσα ούτε έξω απ'το αμάξι.Επίσης γενικότερα η ποιότητα κύλισης είναι φοβερή.
Πολύ καλή οικονομία. Μέσα στη πόλη συνήθως στα 8 λίτρα και κάπου 8 επίσης και στην εθνική αλλα με σχετικά γρήγορη οδήγηση.
Επειδη καθε βδομάδα κάνω ταξίδι Αθήνα - Λαμία για όσους περνούν αρκετές ώρες στο αμάξι θα γουστάρουν πολύ τις ποτηροθήκες!! Βολεύουν απίστευτα χώρια που σου κρατάει ζεστό ή κρύο αυτό που πίνεις ανάλογα τι θές. Λίγο άβολο είναι το τασάκι που πρέπει να το κάνεις βόλτες...
Για μενα τη παράσταση κλέβει η κεντρική κονσόλα.Σίγουρα όχι η κορυφαία ποιότητα υλικών αλλά απόλαυση για τους οφθαλμούς!!! Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω το παραμικρό τρίξιμο.
Α ξέχασα να πω οτι και η αίσθηση του κιβώτιου ειναι καλύτερη απ το 6ταχυτο της corolla. Αυτα!!!
|