Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-03-08, 16:38
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 386
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Το εχουν ανεβασει στο φορουμ Βασιλη εδω:

http://www.corollaclub.com/forums/sh...highlight=vvti

Ειναι στο ποστ Νο6.

Βρε συ Άλεξ... οπως λες η ΤΟΥΟΤΑ ειναι τοσο σοβαρη εταιρία που παρότι καποιος μπορει να εχει συμπληρώσει το 6ο ετος της εγγύησης, αν του παρουσιαστει αυτο το πρόβλημα με το μπλοκ, επεκτείνει την εγγύηση ακόμα ένα χρόνο και του το αλλαζει χωρις επιβαρυνση. Το εχουν κανει παιδια απο εδω μεσα και μπορουν να το επιβεβαιώσουν.

Παρόλαυτα, έχε υπόψη σου πως η ποσότητα του λαδιου που καιει ενα τετοιο μοτερ της ΤΟΥΟΤΑ και που η ΤΟΥΟΤΑ το θεωρει μη φυσιολογικό και γι' αυτο αλλαζει και ολο το μπλοκ στην εγγύηση, είναι μικρότερη από αυτη που θεωρουν στην VW ως φυσιολογική...

Και ξαναλέω... Πουληστε τα ΤΟΥΟΤΑ σας και πηγαιντε να παρετε VW. Ειναι φτηνα, γρηγορα, αξιόπιστα, στριφτερα, με φοβερη επεκτασιμη εγγύηση και φοβερή εμφάνηση που σε αγκαλιάζει. Γιατι πήρατε ΤΟΥΟΤΑ ??? Εγω εχω 10 λόγους που το πηρα και τους θεωρω σημμαντικότατους! Εσεις κλαίγεστε που το εχετε παρει? Γιατι τυρανιέστε? Πουληστε το και παρτε Γερμανικο !!! Εμεις εδω θα ειμαστε να σας περιμενουμε όταν ξαναγυρίσετε...
turbooo???? εγω παντος αν παω σε κατι αλο θα παω σε audi 1.4tfsi η 1.8tfsi αλιος δεν φευγω απο την corolitsa μου μαρεσει που ειναι παιχνιδιαρα.. τωρα οσο για τα vw και τα λαδια τους εχεις δικιο και γιαυτο δεν θα επερνα.... τουλαχιστον στιν αudi εχουν επιλεξει τι βαζουν κατω απο το καπο... και τον gt της vw ton απεφηγαν προτιμοτερο τον 1.8tfsi poου ειναι δοκιμασμενος οπος και ο 1.4 TFSI kai tsi sta 125hp
Απάντηση με παράθεση