Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikr2007
απλά ο άνθρωπος ήτανε θεοπάλαβος... ή τυχερός... 
|
ή Kangooρας... χαχαχ
Βασίλη εγω ξερω πως στη μια περιπτωση την υπερεγγύηση την δινει η TOYOTA HELLAS, ενω στην άλλη περίπτωση την δίνει μια εταιρία "MPARMPOYTSALA ΑΒΕΕ" και υπογραφω ξεχωριστό χαρτι μαζί της.
Η διαφορά ειναι πως στην πρωτη περιπτωση εγω θα ασχοληθω και θα κυνηγησω την TOYOTA HELLAS αν κατι παει στραβα, και ας παει μετα η TOYOTA HELLAS να τα βρει με αυτη την εταιρία που εχει κανει ασφάλιση.
Εγω ομως θα εχω να κανω με ενα ονομα σταθερο, γνωστό και με κύρος.
Στην δευτερη περιπτωση εγω θα πρεπει να ασχοληθω με την MPARMPOUTSALA ΑΒΕΕ αν κατι παει στραβα ενω αν απευθυνθω στην VW θα μου πουνε πως δεν εχουν καμια σχεση με την εγγυηση του τουτου μου (μετα τα 2 χρόνια) και να τρεξω να τα βρω με την MPARMPOUTSALA...
Και που την ξερω εγω την MPARMPOYTSALA, και που ξερω αν θα κλεισει τη μια μερα και θα ανοιξει με αλλο ονομα την αλλη μερα για να αποφυγει πχ μηνύσεις κτλπ... Έτσι η VW και διωχνει απο πανω της την υπερεγγύηση και δεν παιρνει ρίσκο να χαλάσει και το όνομα της αν πχ υπάρξει διαμαχη για θεμα εγγύησης περαν των 2 ετων...
Δεν ξερω αν μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα αλλα ειναι παρα πολύ συμμαντική. Και εσυ συγκεκριμενα πιστευω μπορεις να καταλαβεις καλυτερα τα οφελη της υπερεγγύησης μιας και την εχεις χρησιμοποιήσει.