Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pantelis
ποτε δν ακκολογησα τα μξι τουγιαννη φιλε οταν πηγαμε ν=βολτα ταμαξι σσχεση με τοτε που ηταν μαμα πρεπει να εχι κερδισει δυο με τρια καροτσια δηλαδη μιλαμε για χρονουσ καλους... απλα παραξενευτηκα με αυτο το ανοιγμα και κυριωσ με την διαφορα και ιδιωσ για τα μετρα που ανοιγανε γιατι ξερεισ και συ οτι η μεταδοση ειναι το α και το ω ειδικα σε πολυστροφους κινητηρες.... τεσπα.. καλη καρδια συγνωμη αν απο μερουσ μου ανεβηκαν οιτονοι και τα αιματα... η αννα φταει που με τσιτωσε βραδυατικα.....
ΑΚΑΙ ΝΑΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ 20V H 13T??????? XAXXAτο χαβα μου εγω....
|
Παραξενευτηκες αλλα δεν ρωτησες να μαθεις. Το σαζμαν ειναι 6αρι αλλα απο 1.3. Ολες οι ταχητυτες ειναι ιδιες απο 2ρα-5η απλα εχει κ μια 6 για να κραταει πολλα χλμ σε λιγες στροφες.πχ 160χλμ στις 4000 για να πηγαινεις με μια λογικη μεση ωριεα ταχ. αλλα με οικονομια. τεσπα.... ειναι κουλαδι κ ο αλλος ..... τι περιμενεις.... καλη καρδια παντα... σε τσιτωσε η αννα? εμενα να δεις η γυναικα μου!!! συγνωμη κ απο μενα αν παρασυρθηκα. το χαβα σου εσυ το χαβα μου κ εγω.... 20V ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!