Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-02-08, 00:13
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 313
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V Εμφάνιση μηνυμάτων
Ενω εγω νομιζεις γουσταρω να μιλαμε σε αυτον τον τονο? Οπως το ειπες εχουμε κατσει κ εχουμε φαει σε τραπεζι κ χαμω κ γυρναγαμε σαν τα παλαβα να δουμε 20 τερατα.Αλλα δεν μπορω να δεχτω κριτικη απο ενα ατομο που ενω ξερει τι εχω τραβηξει να φερω το μοτερ στα μετρα μου να λεει οτι δεν αξιζει γιατι δεν του εκατσε το δικο του! Κ στο κατω κατω δεν ξεκηνησε το θεμα για το δικο μου μοτερ αλλα για του αδερφου μου! Ε αυτο το μοτερ ειναι αστερι! απλα ειναι στημενο απο μενα στα μετρα του αδερφου μου με γνωμονα οτι θα πρεπει να δουλευει καθημερινα πολιτισμενα κ να κανει ταξιδια με ανεση κ οικονομια!Ολα αυτα τα εχω πετυχει. Δεν μπορεις ομως να λες οτι δεν παει!Το αμαξι ΔΕΝ ειναι στημενο για κοντρες κ το χειροτερο ειναι οτι ο αδερφος μου ΔΕΝ ξερει να το παει στην κοντρα! Εβαλε μια για το χαβαλε κ του βγηκε το αμαξι αργο??? Δεν ειναι ετσι...
ποτε δν ακκολογησα τα μξι τουγιαννη φιλε οταν πηγαμε ν=βολτα ταμαξι σσχεση με τοτε που ηταν μαμα πρεπει να εχι κερδισει δυο με τρια καροτσια δηλαδη μιλαμε για χρονουσ καλους... απλα παραξενευτηκα με αυτο το ανοιγμα και κυριωσ με την διαφορα και ιδιωσ για τα μετρα που ανοιγανε γιατι ξερεισ και συ οτι η μεταδοση ειναι το α και το ω ειδικα σε πολυστροφους κινητηρες.... τεσπα.. καλη καρδια συγνωμη αν απο μερουσ μου ανεβηκαν οιτονοι και τα αιματα... η αννα φταει που με τσιτωσε βραδυατικα.....
ΑΚΑΙ ΝΑΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ 20V H 13T??????? XAXXAτο χαβα μου εγω....