Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-02-08, 23:28
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 314
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Thumbs down

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V Εμφάνιση μηνυμάτων
Mου φαινετε παντελι σε πικρανε πολυ το γεγονος οτι το ασημι στην 90αρα σου δεν δουλεψε ποτε για αυτο κ γραφεις αυτα που γραφεις!! Παντογνωστης δεν ειμαι αλλα δεν φοβομουν να πειραματιστω για να μαθω! Γιαυτο και πληρωσα οτι πληρωσα! Αν εσυ εμπλεξες κ δεν ασχοληθηκες δικο σου θεμα! Αλλα οταν εγω εφτιαχνα το μαυρο εσυ παλευες με το ασημι!Μετα πηρες μια celica κ θες να μας πεις οτι σε ενα χρονο μεσα τα εμαθες ολα???? χωρις πειραματα??? χωρις δοκιμες???? χωρις τιποτα???? Ασε ρε παντελι!!! Τραβα παιχτο γνωστης σε αυτους που δεν ξερουν!!! Εγω κ πληρωσα κ εμαθα κ εστησα κ ετρεξα κ εσπασα!!! Αλλα να ξερεις οτι για τα σπασιματα δεν εφταιγε το μοτερ αλλα το ξερο μου το κεφαλι!!! Κ ενα τελευταιο φιλικα.... οι κουλοι παιρνουν τουρμπο για να εχουν δικαιολογια για τις στροφες!!!! Οι τολμηροι παιρνουν ατμοσφαιρα κ την λιωνουν!!!! ααααααααα κ μιας κ το θυμηθηκα..... απο ποτε του περλα ειναι μαμα το μοτερ με 150 αλογα????????????????????
σιγουρα με πικρανε γιατι αυτα λεφτα πηγανε χαμενα.....εγω φιλε δν ειμαι ουτε το παιζω παντογνωστης.....εσυ καποτε γυρναγε4σ μια βαλβιδα σε ενα lada και μαs ελεγεσ οτι παιρνει 10 αλογα τα ξεχασες.... ασε εμασ τουσ κουλουσ με τα τουρμπατα να σε περναω απο πανω με 3οοο στροφεσ μεσα την ωρα που εσυ θα εισαι κολωνεσ πισω και θα φλερταρεισ με τα συνεργεια με τισ 8500 που θα εχεις.... εσυ δηληαδη οταν σου σπaσανε δυο φορεσ τι εκανε πανηγυριζες ???????? τα λεφτα μας επειδη τα βγαζουμε με δουλεια ολοι τα κλαιμε οταν δν πιανουν τοπο...... εσυ τωρα μπορει να εισαι και ο ωνασησ και μαγκια σου..... εγω με το τουρμπακι μαθαινω και θα μαθαινω συνεχεια οσο γιατο αν πειραματιζομαι ασε να το ξερω εγω καλυτερα απο σενα που τα μαθεσ ολα.....οσο γαι του περλα εχει στομ ακι θα παντησει και αυτος .. αλλα ακου οτι ταμαξι φοαρει ιντερκουλερ εξατμιση αν δν το πιστευει προβλημα σου.. η μαλλον το προβλημα σου ηταν το ποσα εικοσαωαλβιδα φτασαν τα α150 αλογα στην δυναμομετρηση του power...???? ειλικρινα λυπαμαι για τον τροπο που σου μμιλαω καθως που μια γενικολογη συζητηση την γυρισες σε προσωπικη.......