Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V
αρα λοιπον το ζουμι ειναι οτι οτι κ να βαλεις σαν μετατροπη παντα θα ειπαρχει το προβλημα τις αξιοπιστιας! τοτε γιατι αξιζει πιο πολυ να βαλεις 1.3τ αντι 1.6 20ν??? επειδει ειναι φτηνο?? αν ηταν στο value for money καλυτερο το 1.3 τοτε ουτε με το κιλο θα τα πουλουσαν ουτε θα ειπηρχαν ανα 10αδες στις αποθηκες των μαντραδων!!!! οσο για το τουρμπο που το πας με +40 ταπα αυτο ασε να το κρινω εγω στα δικα μου χερια.... ταπα με ταπα εχει τρελη διαφορα... δεν με φωναζανε "σιδεροφαγο" απο παλια χωρις λογο!!!
|
το ποτε ενα αμαξι παει ταπα και ποτε οχι το εχω μαθει πλεον.... σιδεροφαγοι μπορουμε να γινουμε ολοι........ δν ειναι αυτο το θεμα....δν εχουν κυκλοφορησει τα ιδια levin και τα ιδια σταρλετ και ουτε ευθυνομαι εγω που δβ ερχοντουσαν αυτα τα μοτερ παλιοτερα γιατι οταν αρχισαν να πρωτοπουλανε τα Gt εδω και αυτα δυο χιλιαρικα τα πουλουσανε.......τεσπα αναβουν και λιγο τα αιματα... καλο ειναι που και που.... εμενα παντως μου αρεσουν και τα χοντα οχι μονο τα toyota xaxaxxaxa