Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pantelis
λποιν πρωτον φιλε γιαννη εχεισ παρει φορα και αλλα εχεις διαβασει και αλλα εχισ καταλαβει. οταν εγω ποσταρα με ειδες να γραψω τιποτα για κοντρα?? εχω τον ορο ΔΟΚΙΜΗ ετσι το ειδαν και οι δυο πρωταγωνιστεσ ρωτα και τον αδερφο σου.. δευτερον ντοροσ δεν εχει δημιουργηθει με καμια δοκιμη μονοσ σου την εχεισ δημιουργησει τριτον αυτα τα οποια αναφερεις για ζεστεσ κλκπ τα προσπερναω γιατι εγω με τουρμπατο εδω και ενα χρονο και με σαραντα βαθμουσ και παει δν εχει κανει κιχ και καθημερινοι σκισιμο τρωει και 100αρα δν του βαζω και ο προηγουμενος ιδιοκτητης εκανε την ιδια χρηση για τρια χρονια ωπσου το πηρα εγω...... ενα αισθητηρα λαμδα εχω αλλαξει και αυτον απο μαλακια δικια μου... μπορω να σου πω και γω για τουρμπατα που με καθημερινο ξεσκισμα δν εχιυν κανει κιχ ωπωσ και τουρμπατο που χει κανει το αθηνα βολο και αυτο ταπα και το περεργο συμφωνα με τα λεγομενα σου.... δεν εχει σπασει ακομα και υστερ απο ενα χρονο....οσο γιατισ συνθκεσ που δουλευει το ενα η το αλλο παλι δν συγκρινονται γιατι και το εικοσαβαλβιδο χαμηλα δν βολευεται.. λογω απαρδεκτης ροπης... πραγματικα ωμωσ θεωρσω ατοπο να γραφουμε τα καλα και τα κακα του ενοσ η του αλλου..... προβληματα αξιοπιστιας σε μετατροπες ειναι παντα μεσα στο προγραμμα ελπιζω σε αυτο τουλ να συμφωνουμε... αυτα....
|
αρα λοιπον το ζουμι ειναι οτι οτι κ να βαλεις σαν μετατροπη παντα θα ειπαρχει το προβλημα τις αξιοπιστιας! τοτε γιατι αξιζει πιο πολυ να βαλεις 1.3τ αντι 1.6 20ν??? επειδει ειναι φτηνο?? αν ηταν στο value for money καλυτερο το 1.3 τοτε ουτε με το κιλο θα τα πουλουσαν ουτε θα ειπηρχαν ανα 10αδες στις αποθηκες των μαντραδων!!!! οσο για το τουρμπο που το πας με +40 ταπα αυτο ασε να το κρινω εγω στα δικα μου χερια.... ταπα με ταπα εχει τρελη διαφορα... δεν με φωναζανε "σιδεροφαγο" απο παλια χωρις λογο!!!