Απο ποτε ρε παιδια συγκρινουμε τις πο?τσ?ς με τις βο?ρτσ?ς??? Τι δουλεια εχει ενα τουρμπο μοτερ 1.3 απο κουβα να συγκρινετε με μοτερ απο μαουνα???? Κ οποιος εχει δει πραγματικο LEVIN στη ζωη του θα καταλαβει οτι παιζει στα μετρα τις carina! Θελετε να το παμε πιο μακρια??? οκ παμε.... Το ασιμοκαπακο ειναι 92-95 μοντ. Πιο 1.3τ ηταν τοτε??? το glanza ???? δεν νομιζω... το gt ηταν!πιο ηταν μπροστα τοτε .... το ασημι..!!! Παμε τωρα κ στο μαυρο.το μαυρο βγηκε απο το 95-99 με 5αρι κ το 00-01 με εξαρι! πιο τουρμπο ηταν τοτε??? το glanza.... πιο ηταν μπροστα .... το μαυρο..!!! Αρα κανουμε σουμα κ λεμε... Σταματηστε να συγκρινεται μοτερ διαφορετικης τροφοδοσιας γιατι ειναι ανουσιο.Τα τουρμπο κ αν ειναι μοτερ με κεφια περιεργα! ααα σημερα δεν μπορω κανει ζεστη..... ααααα τωρα δεν μπορω γιατι ζεσταθηκα... ααααα δεν μπορω γιατι η βενζινη δεν ειναι 100αρα κ βαραω πυρους μπιελες κ οτι αλλο γουσταρω..... αααα δεν αντεχω κ ΚΡΑΚ το μαντεμι.... αααα δεν θελω εκει αλλαγη ταχυτητας γιατι lagαρω .....ααααα δεν μπορω τοσο ψηλα γιατι λαχανιαζω.... ΕΛΕΟΣ πια με τα τουρμπο.... Χωρια το γεγονος οτι τουρμπο μοτερ μεταχειρο απο ιαπωνια που να το εβαλε καποιος πανω κ να μην του εκανε κιχ ΔΕΝ ειπαρχει!!! Εγω οταν εβαλα το μοτερ δεν εκανε κιχ μεχρι που εκανε το Βολο-Αθηνα σε 1:50.Αλλα το ΕΚΑΝΕ! Δεν εμεινε στον δρομο, κ με εφερε κ πισω κ συνεχισε να δουλευει κ αλλους 3 μηνες!Παμε τωρα κ στα 20ν... ααα σημερα δεν μπορω κανει ζεστη..... τετοιο σεναριο δεν παιζει! ααααα τωρα δεν μπορω γιατι ζεσταθηκα... γουσταρω δωσε κι'αλλο θα σου πει!ααααα δεν μπορω γιατι η βενζινη δεν ειναι 100αρα κ βαραω πυρους μπιελες .... ουτε για πλακα κ ας εχει προγραμα μαμα για 100αρα και για να μην το παρατραβαμε δεν χαιρομαστε εμεις οι 20ν που ειμαστε μια καροτσα μπροστα αλλα εσεις οι 1.3τ που ειστε μια καροτσα πισω!!! Απο ποτε ειναι χαρα να εισαι πισω ρε παιδια....ΕΛΕΟΣ! Εγω ξερω οτι σε μια κοντρα ειτε εισαι μια καροτσα, ειτε εισαι μια κολωνα, ειτε ενα φτερο ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΩ!!! Σε οσες κοντρες εβαλα ο νικιτης δεν βγηκε αναλογικα με το ποσο πισω ηταν ο χαμενος!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! Τωρα οσο για το μια καροτσα διαφορα μεταξυ του περλα κ του αδερφου μου...... Οταν εβαζε μαζι μου ο περλας κ ετρωγε 2-3-4 καροτσες γιατι δεν ακουγοταν τιποτα???? Τωρα που εβαλε με τον αδερφο μου γιατι ξαφνικα τετοιος ντορος???? Ενταξει ο αδερφος μου ειναι κουλομαρια στις κοντρες.... Η ζωη δεν ειναι μονο 400-600 μετρα!!! Κ ο marmel καποτε φωναζε κ ελεγε για τα μαυρα αλλα ενα βραδυ χρειαστηκε για να σταματησει κ να μην ξαναπει τιποτα! Ολα θελουν τον τροπο τους! Ο αδερφος μου δεν το σκιζει το αμαξι.Εγω του πινω το αιμα! Το αμαξι του αδερφου μου παει πολυ καλα!!! Ο αδερφος μου δεν το παει οσο καλα παει!!! ΤΕΛΟΣ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 16-02-08 στις 15:36.
|