Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-02-08, 16:21
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Καταρχήν corollatria θα σε παρακαλέσω να ηρεμήσεις. Για να σου αλλάζει το χρωμα της γραμματοσειράς ο administrator σημαίνει ότι δεν θα φαίνεται σε κάποια απο τις 2 εκδόσεις. Προς βοήθεια σου γίνεται όλο αυτό για να διαβάζουν όλα τα μέλη τα ποστ σου και να μην χρειάζεται οι μισοί να το γυρίζουμε σε white ή σε blue κλτπ.
Κατά δεύτερον στο παράδειγμα που είπα πριν δεν ανέφερα πουθενά ότι πηγαινα σα κότα ή κρυβόμουν πίσω από φορτηγά. Με 120 χαω πήγαινα στα ανοιχτά κομμάτια και σε όσα κομμάτια ήταν κλειστά αναγκαστικά έριχνα (πχ στο Μαλλιακό - εκτός και αν εσύ πιστεύεις πως το να πηγαίνω πιο ασφαλώς στα επικίνδυνα κομμάτια σημαίνει ότι είμαι κότα). 120 χαω καλά είναι ή πρέπει να παω 220 για να αποδείξω κάτι? Δεν ήθελα να παω παραπάνω για να κρατησω χαμηλη την κατανάλωση. Είναι επικίνδυνο αυτό?
Άμα μπω σε πίστα σίγουρα στις στροφές θα θέλω το μέγιστο της ροπής για να εκμεταλλευτώ την υπερστροφη προς όφελος μου, αλλά αν τα κάνω αυτά σε δημόσιο δρόμο θα πρέπει να είμαι πολύ μπουμπουνοκέφαλος... (ειδικα΄με τους δρόμους που έχουμε...).
Τέλος θα ήθελα να σε καλωσορίσω στο κλαμπ και αν μου επιτρέπεται να σου δώσω και μια φιλική συμβουλή.
Τρία ποστς έχεις κάνει. Μόλις που σε γνωρίσαμε... Χαλάρωσε...
Απάντηση με παράθεση