Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-02-08, 15:59
corollatria Offline:
banned

Μοντέλο: e12
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
corollatria είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αν δεν σας αρέσει το χρώμα των γραμμάτων μου κύριε administrator μπορείτε να βάλετε το corolla white να το χρησιμοποιούμε και αυτό λίγο……
Άλλος πιο κάτω ανέφερε και τον compresor για το wv colf, το corolla βγαίνει και αυτό με compresor ή γίνεται και μετατροπή ειδικά αν είναι 1.4 σαν το δικό μου γίνεται 1,8 compresor 140-145 hp. Τώρα όσο αφορά μερικούς που αν δεν βάλουν 5η στην απότομη στροφή κάτι θα πάθουν τους λέω πολύ απλά ότι δεν ξέρουν να οδηγούν φιλαράκι με το corolla μου έχω κάνει και 100 με μόλις 3 λίτρα με ευνοϊκό άνεμο και χωρίς κίνηση στην εθνική Αθηνών-Λαμίας κάνοντας περίπου 2,5 ώρες με πέμπτη και δεξιά αλλά δεν είναι εκεί το θέμα αυτή δεν ήταν ασφαλή και σωστή οδήγηση να πηγαίνει πίσω από φορτηγά και να επωφελείσαι από τους αεροδυναμικούς στροβίλους και συνέχεια στην δεξιά λωρίδα. Το αυτοκίνητο πρέπει να τρέχει με ασφάλεια και στην ευθεία και στις στροφές στην ευθεία να τρέχεις με τις μεσαίες στροφές στον κινητήρα ώστε να κατεβάσεις εύκολα για καμιά προσπέραση και στις στροφές με την μέγιστη ροπή και δύναμη του κινητήρα ώστε να προλάβεις την υποστροφή και να έχεις την υπέρστροφη προς όφελος σου πολλές φορές είναι προτιμότερο να τρέχεις παρά να πηγαίνεις σαν την κότα και να έρχεται ο άλλος από πίσω σου και να σου κολλάει, αυτό είναι και για μερικους άλλους αργοκίνητους μπουμπουνοκέφαλους και φορτηγά που κάθονται αριστερή λες και είναι γρήγοροι…
Τα ΤΟΥΟΤΑ είναι ακριβά λόγω τελωνίων πήγαινε στις Φιλιππίνες να πάρεις ΤΟΥΟΤΑ να δεις πόσο θα το πάρεις….
Αααα και κάτι άλλο είδες το καινούριο nissan skyline τέτοια να βλέπει η ΤΟΥΟΤΑ και να κάνει τίποτα και αυτή….
Αααα κάποιος άλλος είπε γιατί δεν ερχόταν το παλιό skyline στην Ελλάδα το 350Ζ δεν του φτάνει?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 13-02-08 στις 19:57.
Απάντηση με παράθεση