Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από danik
αξιζει να παιρνεις ενα καλυτερο πακετο εξοπλισμου και να το χαρεις..
|
συμφωνώ με την προυπόθεση οτι δεν σκέφτεσαι το οικονομικό.
Ο φίλος ρώτησε 1) αν χρειάζονται όλα αυτά και 2) αν αποφασίσει να το πάρει, να τα πάρει τώρα ή μετά που θα είναι πιο ακριβά.
Φαντάζομαι ρώτησε γιατί σκέφτεται το οικονομικό, αλλιώς...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από danik
με το καιρο και με την χρηση θα κανεις αποπληρωμη στα χρηματα που θα χεις δωσει πιο γρηγορα απο οτι νομιζεις! 
|
αποπληρωμή φίλε δεν κάνεις. αντιθέτως θα έχεις πληρώσει/πληρώνεις παραπάνω. Παράδειγμα: τι παραπάνω βοήθεια προσφέρουν οι αισθητήρες βροχής; Να μην κινήσεις το χέρι σου ή το δάχτυλό σου; Σιγά. Αν χτυπήσει το κινητό όμως?...κρακ το πιάνω αμέσως...Οι αισθητήρες φωτός; Αν βραδιάζει και φτάνω στο σημείο να ξεχνάω να ανάψω τα φώτα, τότε είμαι άξιος της μοίρας μου. Ποιος @α@ά@ας μου έδωσε δίπλωμα;
Για τους ηλεκτρο πως τους είπαμε καθρέπτες, δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αλλά φαντάζομαι είναι ένα βήμα παραπάνω από τους ηλεκτρικούς.
Θα πω το εξής: Το αμάξι όταν το πήρα δεν είχε καν ηλεκτρικούς.Αν είχε καλώς αλλά δεν είχε. Στην πορεία είδα οτι δεν είναι τόσο απαραίτητοι οι ηλεκτρικοί, αλλιώς θα τους έκανα. Έχω βρει το κατάλληλο σημείο και για τους 2 και είναι μονίμως στην ίδια θέση χωρίς κανένα πρόβλημα.
Αν λέμε, αν, χαλάσει κάτι απ' όλα αυτά τα περισσότερα άνευ ουσίας ηλεκτρονικά (που πολλοί/πολλές δίνουν αρκετή βάση και δεν κοιτάνε άλλα πράγματα), δεν θα "χαλαστείς" ο ίδιος; 1ον) θα φας χρόνο 2ον) πιθανόν χρήμα 3ον) θα βρίζεις όλη την ώρα μέχρι να ξαναγίνει όπως ήταν.
Δεν το λέω μόνο για την Toyota αλλά γενικότερα.